Ponosna na obline: Vlasnica najboljeg tijela na svijetu objavila fotku u bikiniju

Foto: Instagram

KELLY BROOK ne prestaje oduševljavati fanove fotkama u bikiniju. Ovaj je put na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju boje breskve koji je istaknuo njene obline.

S njom na fotografiji su njen dečko Jeremy i njihov novi psić Teddy Cavapoo. Kelly je objavila ovu fotku nakon što su krenule glasine da su se ona i Jeremy zaručili.

Naime, manekenka je nedavno objavila na svom Instagram storyju fotografiju na kojoj se pohvalila manikurom, ali svi su gledali u dijamantni prsten na njenoj ruci.

Ipak, par koji je u vezi od 2015. godine još ništa nije službeno potvrdio. 

Fanove je oduševila zajednička fotka, a nije malo onih koji zavide Jeremyju.

"Tvoj dečko je najsretniji čovjek na svijetu", "Predivan ste par", "Tvoj dečko izgleda tako sretno", "Zavidim tvom dečku", neki su od komentara.

Kelly je jednom prilikom otkrila da je ona 2018. godine zaprosila Jeremyja, ali da ju je on tada odbio.

"To je više bila šala, tako da mu to nisam zamjerila", ispričala je Kelly.

Znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu 2015. godine birali su vlasnicu najseksepilnijeg tijela na svijetu, a izabrali su upravo Kelly. Nju su opisali kao ženu sa savršenom figurom. Prema dostupnim podacima, Kelly je tada bila visoka 168 centimetara, a njene mjere su bile 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala plastičnim operacijama, tvrdili su znanstvenici.

Iako je Kelly u međuvremenu dobila nekoliko kilograma, i dalje oduševljava u bikiniju.

Pročitajte više