Ponovno se širi snimka na kojoj pjevač silom pokušava poljubiti Cameron Diaz

Screenshot: YouTube

SNIMKA neugodnog trenutka koji se 1995. dogodio glumici Cameron Diaz na dodjeli nagrada MTV Movie Awards ponovno se širi, a mlađe generacije na TikToku dijele svoja mišljenja o tom događaju. 

Cameron Diaz dodjeljivala je nagradu za najbolji poljubac s pjevačem Chrisom Isaakom, a nakon što su najavili kategoriju, pjevač je pokušao zagrliti i poljubiti glumicu. Diaz se otrgnula i pokušala nastaviti s najavom, no Issak ju je ponovno pokušao poljubiti. 

"Dođi ovamo, dušo", čuje se kako joj govori dok ga ona odgurava rukama, a pjevač ju je naposlijetku uspio poljubiti pa joj je rekao: "Znao sam da ćeš se opametiti." 

Reakcije na TikToku 

Fanovi na TikToku sada žestoko kritiziraju Isaakovo ponašanje i mnogi komentiraju kako su ostali u šoku zbog reakcije publike koja je pljeskala i smijala se u tom trenutku. 

@meeple54 #stitch with @leta_bitchknow ignoring "no" automatically makes you gross, no matter how you look ##chrisisaak##camerondiaz##mtv##mtvmovieawards##1990s##consent##harassmentawareness ##harassment##nomeansno##millennial##millennialsoftiktok ♬ original sound - Meeple54

Drugi su se pak zapitali je li poljubac bio uvježban pa komentirali kako se nadaju da je o tome riječ. No svi hvale reakciju njezinog kolege iz Maske Jima Carreyja, koji je, kad se popeo na pozornicu da preuzme nagradu, poljubio Isaaka ravno u usta. 

Pročitajte više