Pop kraljica Madonna: Oduvijek sam ga obožavala, ne mogu prestati plakati

IZNENADNA smrt Michaela Jacksona potresla je ne samo njegovu obitelj i obožavatelje, nego i cijeli svijet poznatih i slavnih. Kraljica popa Madonna o pokojnom kralju popa imala je samo riječi hvale: "Ne mogu prestati plakati zbog ovih tužnih vijesti. Oduvijek sam obožavala Michaela Jacksona. Svijet je izgubio jednog od velikana, ali njegova će glazba živjeti zauvijek. Moje srce odlazi djeci i obitelji koje je ostavio iza sebe".

Kćer još jednog kralja, Elvisa Presleya, koja je s Jacksonom kratko bila u braku 90-ih, Lisa Marie Presley je izjavila: "Jako sam tužna i zbunjena. Srce mi je slomljeno zbog njegove djece, za koju znam da su mu predstavljala sve u životu. Nemam riječi, ovo je veliki gubitak".

"Zaprepaštena sam. Moj prijatelj je mrtav"

"Moje srce preplavljeno tugom zbog odlaska mog istinskog prijatelja Michaela", rekla je još jedna Jacksonova bivša djevojka, Brooke Shields. "On je bio izuzetan prijatelj, umjetnik i netko tko pridonosi svijetu. Pridružujem se njegovoj obitelji i obožavateljima u slavljenju njegova nevjerojatnog života i žaljenju zbog njegova odlaska", dodala je Brooke.

Jedna od Jacksonovih najbližih prijateljica, Elizabeth Taylor bila je "previše potresena da bi dala izjavu", rekao je njezin glasnogovornik dok je pjevačica Cher, u izravnom uključenju u show Larryja Kinga na CNN-u, s gledateljima podijelila mnogo zajedničkih sjećanja na Jackoa. "Milijun stvari mi se vrti po glavi. Kada pomislim na njega, sjetim se dječaka, tinejdžera kojeg sam upoznala. Tada je bio tako optimističan i neodoljiv" rekla je Cher.

Whitney Houston je samo kratko izjavila: "Puna sam tuge", dok je glumica Jane Fonda na Twitteru napisala: "Zaprepaštena sam. Moj prijatelj je mrtav". Kralju je posljednju počast odala i mlađa generacija američkih celebrityja, koji su također potreseni smrću najkontroverznijeg i po mnogima najgenijalnijeg glazbenika. Pop princeza Britney Spears je rekla: "Bila sam toliko uzbuđena zbog njegovog koncerta u Londonu. Trebali smo biti na turneji u Europi u isto vrijeme pa sam trebala doći tamo kako bih ga gledala. Bio je veliko nadahnuće za mene tijekom cijelog mojeg života".

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više