Pop zvijezda koja je razbjesnila katolike snimanjem spota u crkvi: Isus je bio tesar

Screenshot: YouTube

Pop zvijezda Sabrina Carpenter odgovorila je na kritike koje je dobila nakon snimanja svog novog spota u crkvi. Za svoju pjesmu Feather Carpenter je plesala oko oltara u crnoj haljini od tila, okružena pastelnim ljesovima muškaraca koji su "umrli" ranije u spotu.

Video je objavljen za Noć vještica, a prikupio je 11 milijuna pregleda, ali i razbjesnio neke vjernike. Osim toga,  svećenik Jamie Gigantiello, koji je zaređen 1995. godine, degradiran je nakon što je dopustio da se u njegovoj crkvi snima glazbeni spot bivše Disneyjeve zvijezde.

Nasmijala mnoge odgovorom

Komentirajući negativne reakcije za Variety, Carpenter je rekla da su dobili dopuštenje prije snimanja spota pa poručila: "Jesus was a carpenter." U prijevodu bi to značilo: "I Isus je bio tesar". Naime, tesar je na engleskom carpenter, isto kao i njezino prezime.

Obožavateljima se svidio njezin duhovit odgovor na kritike. "Nikad je neću prestati voljeti", "Sabrina Carpenter u meni ima vječnog obožavatelja zbog ovog odgovora", "Nemam nikakvo mišljenje o njoj, ali ovo je bilo urnebesno", samo su neki od komentara na X-u.

Pročitajte više