Popularniji smo od Sejšela i Tajlanda: Video koji promovira Hrvatsku pregledan je 21 milijun puta

Screenshot: Facebook

U SRPNJU prošle godine Unilad je na svojoj Facebook stranici Unilad Adventure podijelio video u kojem je predstavio ljepote Hrvatske.

Video je do danas postao jedan od najgledanijih na njihovoj stranici posvećenoj putovanjima i dobio je nevjerojatnih 21 milijun pregleda.

Za usporedbu, druge egzotične lokacije imaju znatno manji broj pregleda. Tako popularni Sejšeli broje samo 2,8 milijuna pregleda, Južna Afrika 3,3 milijuna, Tajland 2,5, Novi Zeland 4,4 milijuna, a Bali i Maldivi nisu dosegli ni milijun.

"Posjetio sam Plitvice i još su ljepše. Video ih nije ni približno dobro opisao", "Rastužuje me što će ova predivna priroda kroz dvadesetak godina biti uništena od strane turista", "Oduvijek sam govorio da je Hrvatska jedna od najpodcjenjenijih zemalja", "Čim mi završe ispitni rokovi, dolazim", "Nisam ni pogledala video do kraja, a već sam odlučila Hrvatsku dodati na listu zemalja koje planiram posjetiti", bili su samo neki od oduševljenih komentara.  

Ovo nije jedini put da je UNILAD odlučio promovirati Hrvatsku. U siječnju je objavio snimku u kojoj je našu zemlju proglasio "jednom od najljepših zemalja Europe".

Pročitajte više