Poruka koju je tata poslao kćeri nakon prekida nešto je najljepše što ćete pročitati

Foto: Shutterstock

Žena po imenu Fallon Thompson nedavno je postala viralna na TikToku nakon što je podijelila SMS poruke koje je dobila od svog oca Scotta nakon što je vidio kako dečko prekida s njom ispred kuće. Screenshotovi koje je objavila imaju 14 milijuna pregleda, a jasno je i zašto.

"Hej, malena. Evo malo perspektive tvog starog. Ja sam imao mnogo veza. Od onih za jednu noć, prijateljica s povlasticama, do djevojaka, djevojaka s kojima sam živio... A onda sam upoznao tvoju mamu. Odmah sam znao da je s njom nešto drugačije", započeo je u poruci.

"Tako da, ono što proživljavaš danas je nužno kako bi jednog dana znala da je netko pravi za tebe. I ja sam bio slomljen i prevaren i sve je to bilo vrijedno jer me dovelo ovdje gdje sam danas", opisao je.

"Gledajući unazad, nema šanse da bih poželio da sam sada s bilo kojom od bivših. A bilo je vremena kada sam osjećao da mi je slomljeno srce, da ih nikad neću preboljeti i da mi je suđeno da budem sam. Obećavam ti, to nije tvoja budućnost", napisao je tata kćeri.

"Najbolji savjet koji ću ti ikad dati je ovaj: kada ti netko da do znanja da nisi za njega, izdrži svu bol jer moraš znati da ti je ta osoba dala nešto najvrjednije na svijetu - tvoje vrijeme", nastavio je.

"Budi zahvalna za iskustvo i lijepe uspomene s njim, ali uživaj u činjenici da je tvoj život i dalje samo tvoj i nisi ga potrošila na nekoga tko te nije potpuno želio", dodao je Scott u poruci.

Metafora o kravi i biku

Zatim je podijelio ovu metaforu o kravama i bikovima kako bi joj pomogao da se oraspoloži:

"U životu postoje krave i bikovi. Kada krava vidi oluju, ona pokušava pobjeći od nje. No, na kraju se muči s olujom duže jer ostaje u njoj duže.

Međutim, kada bik vidi oluju, on se zaleti u nju. Ispočetka mu bude teško, ali ako je jak i suoči se s njom, oluja ga prođe brže i nađe se na mirnom mjestu.

Zato budi bik, uleti u svoju oluju, suoči se s njom, pusti da te preplavi. Jaka si, možeš to izdržati i uskoro ćeš pronaći mir. Ostani na svom putu, ostvaruj svoje ciljeve u vremenu koje imaš.

Voli te tata."

Ovo je, očito, jedna od najljepših poruka koje je internet ikad vidio. "Tvoj tata je upravio izliječio dio mene, hvala ti što si ovo podijelila", "Trebalo mi je ovo da pročitam", "Čovjek besplatno svima dao terapiju", samo su neki od komentara.

Pročitajte više