Poruka uprave menze u Zagrebu studentima: Brže odlučite što jesti pa neće biti gužva

Foto: Student Goran

UPRAVA restorana u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu poslala je nesvakidašnju poruku studentima koji se već neko vrijeme žale na nesnosne gužve u menzi.

"Ukoliko se brže odlučite što će te konzumirati manje će se čekati u redovima", stoji u "zamolbi" uz potpis "uprava restorana". I da, zaista su napisali "što će te". Fotografiju je objavio student Goran, član Facebook grupe u kojoj se okupljaju stanari doma poznatog kao "Sava". Za Index je otkrio da je poruku vidio na ulazu u Restoran 1 u sklopu doma.

"Vječna dilema - prepečena piletina ili žilava junetina"

Poruka je izazvala brojne reakcije studenata. "Vječna dilema, prepečena piletina ili žilava junetina", "Bože sačuvaj, dno dna, i mi ovo dopuštamo, nadam se da je to već pokidano", "Zato i jesu redovi do 4. paviljona - da se bolje vidi kroz prozor što je servirano. Hvala upravi", pisali su nezadovoljni studenti.

"Ako prestanete ići u menzu, bit će manja gužva - Uprava", našalili su se neki.

Inače, stanari studentskog doma Stjepan Radić već se dugo žale na nesnosne gužve u dvije menze koje se nalaze u sklopu doma. Redovito u redovima za hranu čekaju i po sat vremena i više, no do rješenja, čini se, još nije došlo. Dapače, portal srednja.hr nedavno je prenio odgovor Studentskog centra u kojem stoji da je "ustanovljeno kako nije bilo dužeg čekanja od 15 minuta".

"Nakon što se restoran otvori, redovi se u vrlo kratkom periodu smanje", tvrdi SC.

Iz Studentskog odbora Save svojedobno su na Facebooku napisali da "problem stvara i što je velik broj radnika u menzama na bolovanju", nakon čega je SC otvorio oglas za rad studenata u menzama. Satnica je 6.50 eura.

Pročitajte više