Posebna eurovizijska emisija emitirana uživo, javio se i Kedžo: Imam samo jednu želju

Screeshot: Youtube

IAKO je zbog pandemije koronavirusa otkazan 65. Eurosong, Europska radiotelevizijska unija i nizozemske televizije NPO, NOS i AVROTROS odlučile su organizirati specijalnu emisiju "Eurovision: Europe Shine a Light". 

U emisiji su priliku imali predstaviti se izvođači iz 41 zemlje, koji su trebali nastupiti na ovogodišnjem Eurosongu, te uputiti nekoliko riječi publici, među njima i naš Damir Kedžo. 

"Imam samo jednu želju za sve vas: zdravlje. Nakon ovog nas čeka još dosta novih i uzbudljivih stvari, ali to tek treba doći", rekao je Kedžo u kratkom javljanju. 

Kedžo se svojim fanovima obratio i ranije istog dana kad je objavio snimku iz rodne Rijeke i pozvao ih da ga gledaju na HTV-u koji je prenosio emisiju. 

"Dragi moji. Večeras gledamo specijalni eurovizijski program. Bit će neobično sjediti na kauču i predstavljati Hrvatsku u isto vrijeme, ali vjerujem da ćemo svi uživati iako pravog Eurosonga nema. No to ne znači da nema i glazbe. Već početkom tjedna izlazi remix Divji vjetre. Jako se veselim tome. Evo još jedan mali isječak", napisao je uz objavu. 

U emisiji nije bilo klasičnog glasanja i biranja finalista, no gledatelji su mogli uživati u (virtualnim) nastupima ranijih pobjednika Eurovizije, među kojima je bila i Marija Šerifović koja je svoj veliki hit Molitva otpjevala na praznim beogradskim ulicama. 

Pročitajte više