Posebno izdanje "Pandorine kutije" Dine Dvornika izlazi sutra!

SPECIJALNO izdanje albuma bogatije za 3 nove pjesme plus DVD s videospotovima funk legende Dine Dvornika od sutra će biti u prodaji. Uz devet već poznatih pjesama, na posebnom izdanju "Pandorine kutije" pod etiketom Dancing Beara naći će se i "Shlapa (Daj mi još tog funka)" snimljena u suradnji s TBF-om te "Splitska noć" i "`Ko sam onda ja" s Harisom.

Te pjesme nisu bile studijski "ispeglane" pa nisu stigle na prvotno izdanje "Pandorine kutije". Haris Čustović, producent i DJ iz Londona, završio je "Splitsku noć" i "`Ko sam onda ja" te je napravio remiks hita "Hipnotiziran". Pjesmu "Shlapa" nadogradili su i finalizirali dečki iz TBF-a uz pomoć Srđana Sekulovića Skansija.

Na DVD-u koji dolazi u paketu s posebnim izdanjem albuma nalazi se šest video spotova, uključujući i animirani spot za pjesmu "Shlapa". Na DVD-u je i fotogalerija legende funka Dine Dvornika. Posebno izdanje od sutra se prodaje po cijeni od 89 kuna na prodajnim mjestima Tiska i Slobodne Dalmacije te u Dancing Bear CD shopovima.     

Pročitajte više