Poslala mu je svoje gole fotke, ono što je on s njima napravio zbilja je gnjusno

Foto: Instagram

SLANJE poruka seksualno eksplicitnog sadržaja ili sexting posljednjih je godina postala veoma raširena pojava, a mnogi nisu svjesni rizika kad se upuštaju u njega.

Seksi fotke koje ste poslali zgodnom neznancu mogu osvanuti bilo gdje i vidjeti ih može bilo tko.

Britanski Metro donosi ispovijed mlade dame koja je na njenu žalost naučila da texting može biti jako opasan.

"Na teži sam način naučila koliko je opasno slati gole fotke, koliko to može biti ponižavajuće i to više nikad neću napraviti. Reći ću vam i zašto.

Počela sam vezu s dečkom koji je bio na mojim društvenim mrežama godinama i uvijek smo se planirali sastati, no sreli smo se tek nedavno. Odmah smo kliknuli i počeli se dopisivati, zvati i izlaziti kad god smo mogli.

On je bio očiti ženskaroš, no bio je drugačiji u odnosu na muškarce s kojima sam inače izlazila i jako me nasmijavao. Govorio mi je da se samo želi brinuti za mene, nudio mi prijevoz kući nakon izlaska u Londonu, i stvarno je bio sladak. Sviđalo mi se sve to, sviđao mi se i on.

Dodao me i u svoju WhatsApp grupu s 15 njegovih prijatelja. Ti su se dečki činili kao da su uvijek spremni za zabavu i imali su sličan brutalan smisao za humor poput mene, cijele sam se dane dopisivala s njima i plakala od smijeha. Onda sam uklonjena iz grupe, jer je to bila grupa za frajere. Shvaćam ja vas dečke, shvaćam vas. Izbacivanje iz grupe ključno je za priču pa nastavite čitati.

Kao što to inače biva s mojim ljubavnim životom, vrijeme koje smo provodili zajedno bilo je ograničeno, planirala sam godišnji odmor koji je trebao trajati dva tjedna. Spavali smo zajedno i planirali što ćemo raditi kad se vratim, pa sam mislila da imamo budućnost. Otišla sam na odmor, a on me najčešće kontaktirao putem videopoziva i slao mi poruke svaki dan. Sjećam se da sam jednom ležala na plaži i nisam mu se javila tri sata, a poruke su nastavile dolaziti. Mislila sam u sebi kako mu se sviđam.

Razgovarali smo o budućnosti i dan nakon to sam se vratila s odmora, želio je doći u moj stan i skuhati mi večeru. Baš slatko. Odlučila sam zamijeniti uloge u kuhanju jer je bilo jednostavnije, no cijenila sam njegovu gestu.

Dok sam bila na odmoru, često smo se sextali, a poslala sam mu i nekoliko golih fotografija. Samo fotku ili dvije kad smo oboje bili napaljeni, a udaljeni. Oni mi je poslao intimni video koji i dalje imam i koji nitko nije vidio. To me natjeralo da se opustim u vezi sextinga, jer smo bili na istoj razini. Vjerovala sam mu i nisam se uopće obazirala na druge dečke koji su me zvali na piće. Kad mi se netko sviđa, sviđa mi se.

Sve se činilo jako slatko, ali se vrlo brzo pretvorilo u gorku priču.

Kada sam stigla kući u kasnu subotnju večer, poslao mi je poruku da će biti kod mene sutra oko 13 sati. Požurila sam očistiti cijeli stan, pokupila mačku, ujutro se rano probudila da odem u trgovinu i pripremim sve za kuhanje. Ostavio mi je govornu poštu i to je bilo zadnje što sam od njega čula cijeli dan, jednostavno je nestao.

vala sam, slala sam mu poruke i bila sam očajna. Ostavio me bez objašnjenja i nisam mogla razumjeti zašto. Napokon se javio kasno navečer, bio je grub i poklopio je nakon nekoliko minuta. Sjela sam i plakala.

Nisam mogla vjerovati da bi osoba s kojom sam razgovarala svakog dana više od mjesec dana mogla postati druga osoba odjednom. Nisam znala da bi mi to mogao napraviti, rekao mi je da požurim kući s odmora, imali smo planove za nedjelju, sve mi je to bilo šok.

Nakon nekoliko bijesnih poruka nazvao me luđakinjom. Zvala sam ga i gorim imenima, prije nego što sam mu rekla da me ostavi na miru. Da je barem to i napravio.

Nisam čula ništa od njega, a onda me na nekoliko minute jedne večeri dodao u onu grupu dečkiju na nekoliko minuta. Nisam znala zašto, nisu ništa pisali. A onda sam vidjela, promijenio je sliku naziva grupe u sliku moje vagine.

Da, dobro ste pročitali. Upotrijebio je moju golišavu fotku s odmora, povećao je kako bi svi mogli vidjeti moju vagini i stavio je na ikonu grupe s 15 muškaraca. Dodao me u chat da vidim što je napravio, prije nego što me iz njega opet uklonio.

Riječ zaprepaštena ne opisuje dovoljno kako sam se osjećala. Dotrčala sam do stana svoje prijateljice, sjedila u tišini, a onda počela plakati. Bila sam u šoku. Pokušala sam ga nazvati, ali nije se javljao. Poslala sam mu poruke, odgovorio je da sam preburno reagirala, da je sve trebalo biti smiješno, da je to samo moja vagina i da dečki ne znaju da sam to ja i da se trebam smiriti. Rekla sam mu da mi se više ne javlja.

Sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je da su me muškarci koje nikad nisam upoznala vidjeli golu. Zašto je to napravio? Zašto je zloupotrijebio moje povjerenje na tako javno ponižavajući način? Zašto je želio da ja to vidim, zašto je mislio da je to smiješno?

Nismo razgovarali otada, a ja ni danas ne znam zašto je to napravio. Mogu se kriviti samo zato što sam vjerovala nekom i što sam vjerovala da je zaista takav kakvim se predstavlja. Ja sam iskrena, vjerna i kažem sve u lice kad nekog upoznam. Kad kažem da mi se netko sviđa i kad mi nedostaje druženje s tom osobom, ja to zaista mislim. Ako mi netko pošalje fotke ili video, ja sam jedna koja će ih vidjeti. Možda sam budala jer mislim da i drugi tako razmišljaju.

Sve me to potaknulo na razmišljanje - kad je u redu poslati nekom svoju golu fotku i kako znati da će ona ostati privatna.

Ako ja mogu nasjesti nakon što godinama izlazim s frajerima, onda će i druge nasjesti. Brine me što toliko mladih cura šalje dečkima svoje gole fotke, a oni ih potom pokazuju drugima ili još gore, objavljuju na društvenim mrežama.

Prilično sam samouvjerena oko svog tijela, no bila sam zaprepaštena i ponižena kad je to napravio. To me shrvalo.

Naučila sam na teži način da nikom ne vjerujem kad je riječ o mojim intimnim fotografijama i da ne skačem na prvu sve dok ne upoznam zaista drugu osobu", napisala je. 

Pročitajte više