Poslala mu svoju seks-snimku pa je ugledala na Facebooku

Ilustracija: Instagram (Na fotografiji nije osoba iz teksta)

BRITANKA čije se ime iz pravnih razloga ne može otkriti, nemalo se iznenadila kad je na Facebooku ugledala snimku na kojoj izvodi seksualni čin koju je poslala Kevinu Williamu Hughesu, strogo mu naglasivši da je snimka samo za njegove oči.

Međutim, Hughes dogovor nije poštovao, već je snimku objavio na društvenim mrežama i to dva puta, piše Daily Post. Zbog toga se anonimna Britanka bojala napustiti kuću, strahovala je da će je netko prepoznati te da će drugi početi misliti drugačije o njoj.

32-godišnji Hughes je sad na sudu, priznao je da je kriv za uznemiravanje te objavljivanje seksualno eksplicitnog sadržaja. "Ne mogu vjerovati da je mogao biti tako okrutan", rekla je žena u svojoj izjavi za sud te dodala da mu je u to vrijeme vjerovala, no da tako nešto više nikad ne bi ponovila. 

Hughes, inače krovopokrivač, dobio je osam mjeseci zatvorske kazne, suspendiran je na 18 mjeseci te mora odraditi 180 sati neplaćenog rada. Također, mora odslušati 35-satni program. Žrtvi mora isplatiti 500 funti te mora platiti 675 funti sudskih troškova. 

"Možemo se samo nadati da će ovaj slučaj poslužiti kao upozorenje svima na opasnost dijeljenja vlastitih seksualno eksplicitnih fotografija s drugima, pa čak i s ljudima kojima u to vrijeme možda i vjeruju", zaključio je sudac Niclas Parry.

Pročitajte više