Poslao joj fotku svog penisa, zbog njezine osvete obrisao je račun na Twitteru

Foto: Twitter

NAŽALOST, brojni muškarci ženama šalju neželjene fotografije svojih spolovila, no jedna žena iz Engleske postala je hit zbog svoje reakcije kad je dobila jednu takvu.

Umjetnica Alexandra Kuri dobila je gotovo 720 tisuća lajkova za svoju reakciju na fotografiju penisa koju joj je poslao stanoviti Mano. Njezina poruka toliko ga je preplašila da je uklonio račun s Twittera, a ona se našalila da se usrao.

Naime, ona mu je poslala poruku koja je izgledala poput automatskog odgovora, a u kojoj je pisalo kako je njegova IP adresa proslijeđena policiji. Mano se uspaničio i pokušao zaustaviti da se to dogodi, a ubrzo zatim i njegov profil nestao je s Twittera.

Alexandra je dobila brojne pohvale za svoju reakciju, a ispod njezine objave žene su pisale i druge strategije za izbjegavanje čudaka. Neke žene otkrile su da se rugaju takvim fotografijama kako bi smanjile samopouzdanje onima koji ih šalju. Jedna žena za Cosmo je priznala kako je odgovorila fotografijom svoje kakice.

Neke žene kažu i kako trik s "automatskom povratnom porukom" funkcionira, a takva situacija dogodila se jednoj korisnici Twittera i prošli mjesec.

Inače, istraživanje YouGova otkrilo je da je pet od deset žena barem jednom dobilo neželjenu fotografiju, a vjerojatnost da će je dobiti veća je što su mlađe.

Pročitajte više