Posljednja fotografija Anne Heche: Samo 20 minuta prije nesreće pozirala s osmijehom

Foto: Instagram

SAMO 20 minuta prije nesreće u kojoj je naposljetku izgubila život, glumica Anne Heche pozirala je nasmijana u jednom frizerskom salonu, a fotografija je osvanula na Instagramu.

"Danas sam upoznao Anne Heche, kupila je crvenu periku... Obožavam Venice Beach", napisao je 5. kolovoza u 10:35 vlasnik frizerskog salona Glass Hair uz zajedničku fotografiju. Nedugo nakon toga počeo je primati brojne poruke i komentare o nesreći u kojoj je stradala slavna glumica.

"Ovo mi slama srce, bila je tako talentirana i draga", "Nevjerojatno je kako ti se život promijeni u sekundi", "Ne mogu vjerovati da ovo vidim", komentirali su ljudi nakon što se saznalo za nesreću.

Podsjećamo, Anne Heche isključena je s aparata za održavanje na životu tjedan dana nakon što je automobilom udarila u kuću u Los Angelesu. 

Glumica je bila hospitalizirana u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills sjeverno od Los Angelesa. Dan ranije je predstavnik njezine obitelji potvrdio da je na životu održavaju samo aparati kako bi liječnici mogli uzeti njezine organe za donaciju.

5. kolovoza doživjela stravičnu prometnu nesreću

Anne Heche pala je u komu nakon teške prometne nesreće.

Svojim plavim Mini Cooperom udarila je u kuću u LA-u izazvavši ogroman požar. Najprije se sumnjalo na prisustvo alkohola u organizmu, a zatim je to demantirano, no počeo se spominjati kokain. Uskoro se doznalo da je u teškom stanju, a njezina obitelj zatim je potvrdila da je na životu održavaju samo aparati.

Od sapunica do horor filmova

Anne Heche rođena je 25. svibnja 1969. godine, a glumiti je počela u osamdesetima.

Proslavila se ulogom blizanki Vicky Hudson i Marley Love u sapunici Another World (1987. – 1991.) za koju je dobila nagradu Emmy i dvije nagrade Soap Opera Digest.

Kasnih devedesetih počela je dobivati ozbiljnije uloge, poput onih u kriminalističkoj drami Donnie Brasco (1997.), filmovima Volcano (1997.), Znam što si radila prošlog ljeta (1997.), akcijskoj komediji Šest dana, sedam noći (1998.) i dramskom trileru Povratak u raj (1998.).

Nakon uloge Marion Crane u remakeu horora Gusa Van Santa Psycho (1998.), koji joj je donio nominaciju za nagradu Saturn, Heche je nastavila s ulogama u mnogim dobro prihvaćenim nezavisnim filmovima, poput drame Birth (2004.), seks-komedije Spread (2009.), Cedar Rapids (2011.), drame Rampart (2011). i crne komedije Catfight (2016.).

Dobila je pohvale za svoju ulogu u televizijskom filmu Gracie's Choice, koja joj je donijela nominaciju za nagradu Primetime Emmy, te za svoj rad na Broadwayu, posebice za Twentieth Century, za koji je nominirana za nagradu Tony.

Pročitajte više