Posljednja prilika za osvajanje ulaznica za Chemical Brotherse!

BRITANSKI elektronski duo, The Chemical Brothers, koji je nedavno izdao svoj sedmi studijski album Further, nastupit će 22. kolovoza u Novalji na otoku Pagu, hrvatskoj ekskluzivnoj party destinaciji, kao dio Moon and Rocks Festivala 2010.

Moon and Rocks Festival je brend koji će pod svojim imenom ove godine ugostiti jedan od najjačih elektronskih sastava i brojne svjetske DJ-e. Ovogodišnji nezaboravni ljetni šou će se održati 22. kolovoza na stadionu u Novalji. Nakon jedne uistinu pretrpane koncertne turneje, The Chemical Brothers na Pag dolaze nastupiti u špici ljetne sezone.

Osvoji ulaznice!

Index kao i svakog tjedna dosad najbržima dijeli dva puta po dvije ulaznice za koncert The Chemical Brothersa u Novalji, a ovo vam je posljednja prilika da se domognete svojih karata. Sve što trebate napraviti je što prije poslati mail naslovljen sa "The Chemical Brothers - Novalja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više