Posljednje pripreme uoči Beyonceinog koncerta u Areni: Šljakeri stigli, divu se još čeka

IAKO glazbena turneja R'n'B dive Beyonce započinje tek sutra, u dogovoru s organizatorima, a i s obzirom da je potrebno napraviti generalnu probu jer je zagrebački koncert prvi u nizu europske turneje, Beyonceina ekipa je danas stigla u našu metropolu. Ne zna se je li glavna zvijezda već došla, dok su članovi benda i tehničke ekipe jutros sjetjeli u zagrebačku zračnu luku. Tamo su ih dočekali brojni obožavatelji te hrpa fotografa, snimatelja i novinara koji su bili poprilično razoćarani što nisu uhvatili Beyonce.

S obzirom da Beyonce nije kao većina zvijezda koje imaju bizarne zahtjeve prilikom posjeta nekoj zemlji, organizatori su već izrazili svoje zadovoljstvo i otkrili kako je glazbena diva zapravo jedna normalna žena. "Beyonce želi da sve bude potpuno bijelo i stilski usklađeno. Bijeli tepih, zidovi, svijećnjaci, bijeli kauč, fotelja i sve ostalo", otkrila su nam organizatori iz agencije Lupa Promotion.

"Uz Beyonce dolazi nekoliko desetaka šlepera i isto toliko tona opreme kojom će upotpuniti cjelokupni doživljaj"

"Zatim želi puno svježeg povrća i voća. Maksimalne količina vlakna s obzirom da održava i mora održavati fizičku kondiciju zbog turneje koja je jako naporna. Treba biti fit", dodaju organizatori koji će se potruditi da glazbena diva okusi vrhunsku jadransku ribu, maslinovo ulje te sve domaće delicije koje se temelje na mediteranskoj kuhinji čija je ljubiteljica 27-godišnja pjevačica.

Što se tiče pozornice, ona bi trebala biti u obliku modne piste, jako bogata detaljima. "Uz Beyonce dolazi nekoliko desetaka šlepera i isto toliko tona opreme kojom će upotpuniti cjelokupni doživljaj". Turneja koja počinje sutra u Areni Zagreb završava 31. svibnja u Belfastu, a posjetit će ukupno 22 grada. "I Am...Sasha Fierce" je njezin treći studijski album kojeg je u rujnu izbacila Columbia Records. U samo nekoliko mjeseci album se prodao u više od 900 tisuća primjeraka i tako zasjao među 200 najslušanijih albuma prema Billboardovoj ljestvici.

A.M.
Foto: Ronald Goršić (Cropix)

Pročitajte više