Poslušajte kako zvuči Rim Tim Tagi Dim u akustičnoj verziji. Sviđa li vam se?

Screenshot: TikTok

BABY LASAGNA nedavno je na svom TikTok profilu objavio snimku u kojoj je pokazao kako pjesma Rim Tim Tagi Dim zvuči u akustičnoj verziji. 

"Kako vam se sviđa ova verzija pjesme Rim Tim Tagi Dim? P.S. Meni se jako sviđa! Meow!" napisao je uz video koji je dosad prikupio 201 tisuću pregleda i 14 tisuća lajkova. 

@the_baby_lasagna_ Kako vam se sviđa ova verzija pjesme “Rim Tim Tagi Dim”?🤘🎸p.s.s meni se jako sviđa 😂🤣 Meow! #babylasagna #rimtimtagidim #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #dora2024 #esc #eurovision #eurovision2024 #croatia #tiktok ♬ original sound - Baby Lasagna

Podsjetimo, glazbenik Marko Purišić, poznat i kao Baby Lasagna, s pjesmom kojom će predstavljati Hrvatsku trenutno se nalazi na prvom mjestu na kladionicama, a fanovi mu daju čak 17% šanse za pobjedu na Eurosongu,   

Marku se u komentarima javljaju naši, ali i strani fanovi koji komentiraju ovu verziju pjesme. "Meni je ovo brutala", "Top!", "Super je, sviđa mi se", "Odlično, bravo Marko!" i "Pozdrav iz Australije", neki su od komentara. 

 

Pročitajte više