Poslušajte nove pjesme Yammata i Nipplepeople, Yammat Kombinacija izlazi u listopadu

NAKON odlično prihvaćene prošlogodišnje Yammat Kompilacije, koja je u međuvremenu nominirana i za ovogodišnji Porin u kategoriji "najboljeg albuma s raznim izvođačima", a na kojoj je predstavljen cijeli niz novih i mladih izvođača poput Nipplepeople, Das Wegas, Agramsville, Egoclinique i drugih, u Yammat Recordsu punom se parom radi na novim pjesmama. Ali i izvođačima.

Tako vam predstavljamo dugoočekivanu novu pjesmu grupe Yammat "Gura se" te pjesmu "Ne volim te" benda Nipplepeople, koji ove subote nastupaju kao posebni glazbeni gosti na Noći muzeja u Beogradu.

No, tu nije kraj. Odmah nakon Nipplepeople slijedi i povratnički singl Vande Winter, netom diplomirane glumice, koja se, nakon dulje glazbene pauze vraća pjevanju. Vanda se kao gošća pojavljuje na projektu Agramsville u pjesmi "Sjena". Glazbeni urednici i DJ-i koji su dosad imali prilike preslušati "Sjenu" tvrde kako se radi o jednoj od ponajboljih pjesama u cjelokupnoj glazbenoj karijeri Vande Winter.

Proljetni, svibanjski set najavnih singlova Yammat Kombinacije, koja će biti objavljenja tijekom listopada, zatvorit će nova stvar zagrebačke grupe Egoclinique "Život nije san", koja će zvučati vrlo rockerski, što je za njih, u najmanju ruku - netipično. Dodamo li svemu ovome i informaciju kako će na Yammat Kombinaciji biti i nekoliko gostiju iznenađenja, već sada je izvjesno kako se radi o jednom od najzanimljivijih glazbenih izdanja ove godine.

Pročitajte više