Postajemo populacija koja sve slabije čuje: Zašto i dalje zanemarujete svoj sluh?

Foto: Press

SJEĆATE se Ružne Betty? Velikih Coca-Cola naočale i ne baš tako neprimjetnog aparatića za zube? Danas bi Ružna Betty bila vjerojatno jako cool, ako pomislimo na to da su dioptrijske naočale i ortodontski aparatić postali "must have" modni dodatak. Štreberski look totalno je in. Možda smo napokon prihvatili svoje nepravilnosti, mane i nedostatke. Možda smo napokon shvatili kako nas te male nepravilnosti čine posebnima i lijepima.

No, kada govorimo o našem sluhu, još uvijek ga poprilično zanemarujemo, čak i kada osjećamo da nije onako istančan kao nekada. Mnogi gubitak sluha olako shvaćaju, što je zabrinjavajuće jer idemo u susret populaciji koja će sve manje čuti, a time i sve manje pričati, što vodi sve slabijem razumijevanju i sve lošijoj komunikaciji.

"Bontech", vodeći hrvatski proizvođač i distributer slušnih aparata i sredstava za zaštitu sluha, želi promijeniti takav stav prema našem sluhu! U 30 podružnica diljem Lijepe Naše, građanima nude široki raspon slušnih aparata gdje svatko može pronaći nešto po svojoj mjeri, a stalna pogodnost je besplatno testiranje sluha.

Iz Bontecha nas uvjeravaju kako imaju brojne modele i široku ponudu među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Sigurnim su korakom zakoračili u budućnost te odlučili, svojim korisnicima, predstaviti revolucionarni Connectivity Set, koji donosi par vrhunskih slušnih aparata, besplatni mobilni aparat te prateću aplikaciju koja omogućuju samostalno podešavanje glasnoće.

Još jedan je to dokaz tvrdnje s početka naše priče, i slušni aparatić može biti cool! 

Pročitajte više