Postao hit: Tvrdi da nikad nije vidio dvije lijepe frendice jer je jedna uvijek ružna

Screenshot: TikTok

KAD SE rečenica "Nikad nisam vidio dvije lijepe najbolje prijateljice, jedna uvijek mora biti ružna" počela širiti društvenim mrežama u listopadu, mnogi su bili uvrijeđeni. Unatoč tome, ton su u snimanju TikTok videa koristili mnogi te je brzo postao jako popularan.

Iza njega stoji 24-godišnji Jordan Scott iz Myrtle Beacha u Južnoj Kaliforniji. Osim što je student, Jordan je i maneken.

@jayrscottyy

why y’all never choose another equal to be y’all best friend?? I hate when the ugly one call the pretty 1 “twin” if ur best friend bad as u tag her rn

♬ original sound - Jordan Scott 🦋

Kako je ispričao BuzzFeedu, napravio je profil na TikToku jer je želio biti poznat kad završi fakultet i preseli se u Los Angeles.

"Nisam htio otići tamo a da nitko ne zna tko sam. Jasno mi je da ću ostajati bez poslova jer će zaposliti one s više pratitelja", rekao je.

@sutherlandphys

🧪😷

♬ original sound - Jordan Scott 🦋

Počeo je objavljivati ovog ljeta, a sad već ima dva milijuna pratitelja.  Video s dvije lijepe prijateljice pregledan je 43 milijuna puta.

O čuvenoj rečenici danas kaže: "Mislim, jeste li ikad vidjeli dvije lijepe najbolje prijateljice? Bez obzira na odgovor, sve su žene kraljice."

@jayrscottyy

Relationship Tip: Any man can treat a lady right for one night, but it takes a GREAT man to treat her right for the rest of her life ##fyp

♬ original sound - Jordan Scott 🦋

Kako kaže, objave na TikTok inspirirane su bivšim vezama u kojima je puno naučio. Kad je riječ o kritikama, ističe da svi imaju pravo na svoje mišljenje.

"Nisam savršen, no to me ne sprječava u stvaranju sadržaja za TikTok. Imamo samo jedan život, zašto se brinuti o tome što drugi imaju za reći", kaže.

@jayrscottyy

Relationship Tip: She deserves to be with a man who won’t make her look stupid for being loyal 🙏 ##fyp

♬ original sound - Jordan Scott 🦋

Pročitajte više