Potez Maje Šuput na Instagramu otkrio što misli o novoj voditeljici Plesa

Foto: Press/Instagram

MAJA ŠUPUT oglasila se na Instagram profilu Marka Grubnića i dala do znanja što misli o svojoj zamjeni u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama.

Grubnić je objavio fotografije s voditeljicom Tamarom Loos, koju odijeva ove godine, a Maja je lajkom na fotografije dala do znanja da je zadovoljna svojom zamjenom. 

"Jako sam emotivan, jer je nova sezona mog najomiljenijeg showa pred nama... Krećemo puni nove, pozitivne energije u Ples sa zvijezdama. Siguran u sebe i u svoj tim, dat ćemo sve od sebe da od naše Tamare napravimo najbolju i najglamurozniju verziju... Očekujte hollywoodski glamour i red carpetovska izanja svake nedjelje, veselim se svemu što je ispred nas... Neka show počne...", napisao je Marko.

Inače, Tamara je u prvoj epizodi nosila raskošnu bijelu haljinu s potpisom Matije Vuice.

Maja poželjela predah

Podsjećamo, ranije je objavljeno da je Maja sama odustala od ovogodišnjeg voditeljskog angažmana jer je "poželjela malo predahnuti". Naime, epizode Plesa sa zvijezdama emitiraju se nedjeljama uživo, a Maja gotovo cijelu godinu ima zakazane gaže subotama, na kojima pjeva do ranih jutarnjih sati.

>>Tko vam je bolja voditeljica - Tamara Loos ili Maja Šuput?

Već u nedjelju ujutro bi trebala biti u studiju zagrebačkog Jadran filma na probama za Ples sa zvijezdama, stoga joj je taj tempo postao težak. Zamijenila ju je bivša HRT-ovka Tamara Loos, a prve reakcije gledatelja na njenu izvedbu su pozitivne.

Pročitajte više