Potez misice na društvenim mrežama otkriva da je došao kraj braku Ognjena Vukojevića

Foto: Facebook

NAKON što se prije nekoliko dana pojavila vijest o razvodu Ognjena i Andreje Vukojević, ona je na društvenim mrežama promijenila prezime u djevojačko Ćupor te time dala naslutiti da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj.

Andreja je nakon udaje uzela Ognjenovo prezime, no na Facebooku i Instagramu sad se preziva Ćupor. Ipak, na njenom profilu još se mogu pronaći zajedničke obiteljske fotografije.

Andreja se navodno iselila iz zajedničkog doma na zagrebačkom Tuškancu i unajmila je stan u Centru Cvjetni.

U braku su četiri godine, a nevolje su započele prije mjesec dana, kada je Vukojević prijavljen za obiteljsko nasilje. Bivša misica prijavila ga je policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom. 

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon privođenja

Pročitajte više