Potpuno nova Mariah Carey: Naravno da želim djecu!

PRIJE samo mjesec dana Mariah Carey rekla je medijima kako ne razmišlja o djeci jer "zahtijevaju potpuno drugačiji stil života", ali situacija se od vjenčanja s Nickom Cannonom očito drastično promijenila. "Djeca su definitivno dio cijele priče oko vjenčanja. Želim da naša djeca imaju najbolje moguće djetinjstvo i odgoj", rekla je Mariah New York Daily Newsu i tako prekinula kratku medijsku šutnju započetu nakon iznenadnog vjenčanja prošle srijede.

"Naša odluka nije bila iznenadna, samo za nju nitko nije znao pa su me proglasili impulzivnom", izjavila je Mariah, koja se trenutno nalazi na medenom mjesecu s dvanaest godina mlađim suprugom. Zbog ljubavne idile počeo je patiti njezin posao - otkazala je nekoliko važnih nastupa, što se vrlo brzo odrazilo na stanje na top listama. Njezin novi singl "Bye, Bye", za kojeg je spot režirao upravo Nick Cannon, na Billboardovoj listi došao je tek do dvadesetog mjesta i počeo padati.

Nick, naravno, ne želi lovu - samo ljubav s Mariah

O svemu se, naravno, očitovao i 27-godišnji Nick Cannon, koji je vjenčanjem s Mariah Carey dobio puno više medijskog prostora nego sa svim serijama i TV filmovima koje je snimio u svojoj ne odveć uspješnoj karijeri. "Kad je došlo vrijeme da kažem 'uzimam', ostao sam bez daha. Nisam sramežljiv već godinama, ali sam u tom trenutku jednostavno zaboravio što trebam reći", izjavio je Cannon i dodao kako mu namjera nisu novci ni popularnost, već "doživotna ljubav s Mariah".

D.K.

Pročitajte više