Potresna objava Maje Sever na Twitteru: "Spavaj mirno, nije pravedno i boli"

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Factum/Twitter

NOVINARKA HRT-a Maja Sever na Twitteru se oprostila od svog nećaka i kolege Matije Vukšića koji je umro jučer u 38. godini života, nakon duge i teške bolesti. Sever mu je posvetila potresnu i emotivnu objavu na društvenoj mreži i ne krije da je shrvana viješću o odlasku Matije s kojim je, očito, bila jako bliska.

"Spavaj mirno, sunce tetkino. Sve je baš onako kako nije trebalo, niti je smjelo biti. I nije pravedno i boli. I nema nikakvog ali. Mi ostajemo, a ti si morao otići. Nema utjehe, anđele dragi. Jedino ti mogu reći da si zaista ostavio trag. I ostat će. Sad se malo odmori", napisala je Sever.

Gledatelji HRT-a su Maju i Matiju posljednji put vidjeli u prilogu koji je ona radila za emisiju Nedjeljom u 2, kada je kod Stankovića gostovao doktor Josip Paladino. U prilogu je Matija pričao kako mu je Paladino spasio život i inspirirao ga da se nastavi boriti. 

Podsjetimo, jučer je cijelu javnost rastužila vijest o smrti mladog novinara i redatelja Matije Vukšića. 

Matija Vukšić rođen je 1982. u Čakovcu. Godine 2005. diplomirao je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radio je kao novinar i urednik u Informativnom programu Hrvatske radiotelevizije. Scenarist je i redatelj dokumentarnih filmova Benjamin (2009), Happy Croatian in Bucharest i Irokez (2010). Godine 2011. diplomirao je dokumentarnu filmsku režiju na Akademiji dramske umjetnosti.

Pročitajte više