Potrošila 360.000 kuna kako bi izgledala kao Barbie: "Često me zlostavljaju zbog izgleda"

Foto: Instagram

OPHELIA Vanity iz Los Angelesa dosad je potrošila više od 360.000 kuna na estetske operacije kako bi si ''podigla samopouzdanje'' i izgledala kao Barbie lutka.

Njezin dečko Justin pruža joj podršku, no ipak brine zbog rizika koje operacije nose sa sobom. Smatra da Opheliji operacije nisu potrebne, a sam ne bi nikad otišao pod nož. Njegova djevojka očito drugačije razmišlja pa i dalje troši tisuće dolara na botoks, filere, operacije nosa i očiju ne bi li izgledala kao svoj idol.

''Nažalost, često me zlostavljaju online, većinom djevojke koje smatraju da pretjerujem. Saznala sam da postoje čak i web stranice posvećene mržnji prema meni. Kažu da samo tražim pažnju, ali upravo to što oni rade daje mi veću pažnju, zar ne? Ako me već toliko mrze, mogu me jednostavno blokirati'', kaže Ophelia dodajući kako bez obzira na hejtere ima svoju fan stranicu koja broji više od 80.000 obožavatelja.

Osim odrađenih zahvata, ova živa Barbie lutka ima želju povećati si grudi i stražnjicu, no zbog nedostatka masnog tkiva još uvijek nije u mogućnosti to napraviti, prenosi Daily Mail.

Pročitajte više