Potrošila 630.000 kuna na plastične operacije, pet puta povećavala je grudi

Foto: Instagram

AUSTRALSKA medicinska sestra koja je potrošila 135.000 tamošnjih dolara (oko 630.000 kuna) na povećanje grudi i druge estetske zahvate brani svoju ekstremnu transformaciju usprkos brojnim kritikama koje dobiva.

Tara Jayne McConachy iz Melbournea obišla je svijet zbog estetskih operacija. Pet puta povećavala je grudi, popravila je nos, ugradila implantate u stražnjicu, botoks, filere...

31-godišnja medicinska sestra kaže kako obožava svoj izgled plastične lutke, a fotografije rado dijeli sa svojih više od 85 tisuća pratitelja na Instagramu.

Posebno je ponosna na svoje punašne usne za koje kaže kako ni sama više ne zna koliko je toga ubrizgala u njih. No ne sviđa se svima njezin izgled. Iako je fanovi obasipaju komplimentima i nazivaju je glamuroznom seks-lutkom, drugima je njezin izgled zastrašujuć.

No na kritike se ne obazire previše, a već je najavila i nove operacije. Čeka samo olakšavanje mjera zbog pandemije koronavirusa kako bi mogla putovati u inozemstvo za povoljnije operacije.

Kaže kako želi obojiti oči u još zelenije, podići obrve, a razmatra i mogućnost uklanjanja rebra kako bi imala uži struk. "Sama pomisao na to me uzbuđuje", kaže te dodaje kako nema limita kad su plastične operacije u pitanju. "Nevjerojatno su zarazne i već želim veće grudi."

Njezin životni stil nije jeftin pa se priključila platformi OnlyFans, gdje je već zaradila više od 10.000 dolara - u samo tri dana. Dodaje kako se u budućnosti namjerava više posvetiti svom profilu na toj stranici, s obzirom na to da je shvatila kako je riječ o lakoj zaradi.

Također se pojavila u reality showu Botched u kojem ljudi traže pomoć od poznatih estetskih kirurga kako bi ispravili operaciju koja je pošla po zlu. U komentarima na Instagramu otkrila je i kako je puno toga promijenila na sebi otkako je emisija snimana prije 18 mjeseci.

Pročitajte više