Potrošila je 130.000 kuna na operacije, tvrdi da su muškarci sad ludi za njom

Foto: Instagram

OVISNICA o plastičnim operacijama potrošila je 130 tisuća kuna na njih, a tvrdi da je svojim "umjetnim" izgledom i više nego zadovoljna. Štoviše, njen dečko je ljubomoran na to koliko pažnje drugih muškaraca privlači.

Serena Smith tvrdi da je zaljubljena u lutku Barbie od djetinjstva te da joj je ona bila uzor pa ne čudi da je odlučila napraviti sve što može da izgleda poput nje.

"Od najranijih dana svjesna sam važnosti izgleda i ljepote. Bila sam fascinirana plastičnom kirurgijom, gledala sam dokumentarce i realityje o njoj. Tijekom odrastanja idolizirala sam barbike i plavokose zvijezde poput Jayne Mansfield, Britney Spears, Paris Hilton i Pamele Anderson", rekla je.

Najprije se u dobi od 18 godina podvrgnula povećanju grudi. S košarice A popela se na košaricu E.

"Želja da izgledam poput tih žena preuzela mi je život, bila sam opsjednuta time", rekla je.

Kako kaže, prije operacija nije se osjećala dobro.

"Bila sam obična i neprimjetna osoba u usporedbi s drugima. Bila sam prirodno lijepa, no moj izgled mi je bio prejednostavan", rekla je.

Nakon toga isprobala je filere u usnama.

"Tako moj život izgleda, svaki dan razmišljam o tome što bi moglo biti veće i bolje, kako podići svoj izgled na sljedeću razinu.

"Muškarci su ludi za mojim izgledom, kad imam frizuru i šminku privlačim puno pogleda. Kad me vide, ignoriraju svoje žene i djecu te zure u mene, vjerojatno jer bi voljeli da su sa mnom. Čak i kad ne nosim šminku mi prilaze i razgovaraju sa mnom, čak mi pokušavaju uvaliti svoj broj telefona", tvrdi.

Njen dečko je zbog toga ljubomoran te je pokušava navesti da prestane ići na operacije.

"Mislim da mu ipak neće smetati kad opet povećam grudi, što uskoro planiram", zaključila je.

Pročitajte više