Potrošila preko milijun i pol kuna na operacije da bi sličila na Barbie, a sad želi guzu kao J. Lo

Foto: Facebook

OVISNICA o plastičnim operacijama koja je do sad na estetske zahvate potrošila preko 1, 7 milijuna kuna najavila je da sad želi potrošiti još 170 tisuća kuna na nadogradnju stražnjice kako imala guzu poput Jennifer Lopez.

Star Delguidice se do sad podvrgnula četiri operacije nosa, četiri ugradnje grudnih implantanata, pet liposukcija i tri operacije vagine.

Osim višestrukog povećanja grudiju, potrošila je 17 000 kuna kako bi smanjila bradavice, a 51 000 kuna ostavila je na operaciju kojom su joj uklonili dio kože oko očiju da bi izgledala mlađe.

 

Nada se da će ovu, do sad najveću operaciju, obaviti do kraja ove godine. Pripremajući se za operaciju, udebljala se 19 kilograma kako bi skupila salo koje će kirurzi uštrcati u njen gluteus.

Star, pravim imenom Stacey, plastične operacije je počela raditi kad joj je bilo samo 17 godina. Prvo je željela što više sličiti Barbie lutki, ali nada se da će nakon ove operacije više ličiti na Kim Kardashian.

S estetskim je zahvatima počela zbog loše obiteljske situacije koja je kulminirala tako da su je roditelji izbacili iz kuće, piše Independent.

Nada se da će joj sve te operacije pomoći u karijeri fetiš modela, a kao svoj najveći uzor navodi Ditu Von Tease.

Ipak, otkrila je da njen novi izgled često privlači mnogo neželjene pozornosti, te da često mora ići kući drugačijim rutama jer je nerijetko netko pokušava pratiti.  

Pročitajte više