Potvrdili glasine o vezi: Lupita Nyong'o i Joshua Jackson šetali držeći se za ruke

Foto: Profimedia

Lupita Nyong‘o i Joshua Jackson više se ne skrivaju. Službeno je potvrđeno da su novi ljubavni par na holivudskoj sceni. 

Dobitnica Oscara i zvijezda serije Dawson's Creek snimljeni su na izletu u kalifornijskom nacionalnom parku Joshua Tree. Šetali su držeći se za ruke. 

Kako navode strani mediji, Lupita i Joshua isprva su bili prijatelji. U listopadu, nakon što su oboje prekinuli vezu, odnosno brak, pojavili su se zajedno na koncertu Janelle Monáe. Tada su počela nagađanja da su u vezi.

"Stvari su se polako pretvorile u romantičnu vezu. Dugo su bili nevjerojatni prijatelji i Josh to nije želio upropastiti", kazao je nedavno izvor za Daily Mail.

Prije dva mjeseca Joshuina žena podnijela zahtjev za razvod

Inače, Joshua je donedavno bio u braku s pet godina mlađom glumicom Jodie Turner-Smith, no ona je prije samo dva mjeseca predala zahtjev za razvod braka.

Joshua i njegova bivša supruga prvi su put potaknuli glasine da im se brak raspada prije nešto više od godinu dana, kada su se prestali pratiti na društvenim mrežama. Zajedno imaju trogodišnju kćer Juno Rose. Prije Jodie, Joshua je bio u vezi s Katie Holmes, a zatim i s Diane Kruger. 

Lupita, koja je osvojila Oscara za sporednu ulogu Patsey u filmu 12 godina ropstva, donedavno je bila u vezi sa sportskim komentatorom Selemamom Masekelaom.

Pročitajte više