Povećala je grudi salom iz trbuha pred kamerama: "40. rođendan slavit ću u minijaturnom bikiniju"

Screenshot: Harpers Bazaar

VJEROJATNO ste negdje čuli za izraz "Brazilian Butt Lift", odnosno prebacivanje sala iz drugih dijelova tijela u stražnjicu kako bi ona bila veća i istaknutija. Iako nema tako pamtljivo ime, postoji operacija kojom se radi ista stvar s grudima. Riječ je o povećanju dojki, ali bez silikonskih umetaka. Umjesto toga, kirurg isiše salo iz drugih dijelova tijela i potom ga injektira u grudi. Ukratko, one molitve da se mast ne prima za vaša bedra, već da ide u grudi, napokon su uslišene.

Harpers Bazaar snimio je jednu takvu operaciju u klinici elite Body Sculpture, gdje je doktor Aaron Rollins tehnikom koju naziva Airsculpt pacijentici napravio veće grudi. Zanimljivo je da je pacijentica tijekom cijele operacije budna, a nakon nje je u kratkom roku ponovno bila na nogama. Nakon samo tri tjedna nestaju svi tragovi operacije, a rezultati su trajni. 

"Trenutno nosim košaricu A, a nadam se košarici B", rekla je prije operacije Sarah, najavivši da će sad 40. rođendan proslaviti u minijaturnom bikiniju s prijateljima.

Pročitajte više