Pozirala s lemurom na ramenu, on joj gurnuo glavu među grudi: "Što da radim?!"

Foto: Instagram

SAMO nekoliko mjeseci nakon što ju je šlatao slon, Playboyeva zečica ponovo je postala viralna zbog snimke s napaljenom životinjom.

Francia James na Instagramu je podijelila snimku na kojoj se vidi lemur kako joj gura glavu među grudi. Snimka je od jučer prikupila više od 400 tisuća pregleda, ali i podijeljene reakcije.

Influencerica iz Kolumbije posjetila je sklonište za nezbrinute životinje u Floridi, a tijekom posjeta pokušala je snimiti slatkog lemura na ramenu za Instagram. No ubrzo znatiželjni lemur poželio je ispipati situaciju. "O moj bože, što radiš? Što da radim?", čuje se Francia na snimci.

Snimku je podijelila sa svojih više od 3,2 milijuna fanova na Instagramu koje je pitala jesu li znali da su lemuri toliko nestašni.

"Ne vidim problem, lemur ima sjajan ukus. I ja bih napravio isto", samo je jedan od ovakvih komentara. No mnogi su bivšu zečicu kritizirali jer smatraju kako je to napravila samo da opet postane viralna, kao i nedavno kad je samo u tangama šokirala kupce trgovačkog centra, ali i kad je u badiću radila čučnjeve s malim aligatorom na leđima.

Pročitajte više