Pozirali za fotku tijekom piknika pa nakon sedam godina otkrili jezivi detalj u pozadini

Foto: Facebook

RHYNNICE TRELFA s obitelji i prijateljima pozirala je za fotografiju tijekom piknika 2011. godine u blizini Manchestera, a tek je sad na fotografiji uočila uznemirujući detalj - ruku koja ne pripada nikome na fotografiji.

"Kad sam uočila tu abnormalnu ruku, odmah sam znala da je u pitanju neobjašnjiv fenomen", kaže Trelfa koja je potražila i pomoć stručnjaka za paranormalno za Daily Mail. 

"Počela sam se tresti, plakati, imala sam knedlu u grlu. Bila sam prestravljena", opisala je kako se osjećala kad je ugledala neobičan detalj u pozadini fotografije. Trelfa se kune da u trenutku fotografiranja iza njih nije bio nitko, a uvjerena je da je ruka pokazivala prema muškarcu u sredini fotografije koji je nešto kasnije preminuo.

"Kad sam uploadala fotografiju na društvene mreže, javilo mi se nekoliko vidovnjaka koji su mi rekli da ruka pripada ženskoj osobi koja ima veze s ocem mog djeteta", kaže Trelfa koja zbog toga misli da je u pitanju nekakav pokušaj javljanja preminule članice obitelji njenog bivšeg dečka.

Međutim, sumnja i na još nešto. "Otac i ja pronašli smo popis brojnih tragedija koje su se dogodile na tom mjestu. Isti dan kad je nastala fotografija u blizini tog mjesta pronađeno je žensko tijelo. Moram se zapitati - je li to poruka s druge strane", priča ova žena.

Ipak, od svih teorija nije spomenula jednu - a da nije samo Photoshop?

Pročitajte više