Pozitivne promjene popularnog brenda prirodne kozmetike dokaz su da se trud isplati

Foto: Press

SVI znamo za lavandu, tu mediteransku biljku božanstvene ljubičaste boje i mnogih dobrobiti. A vjerojatnost da ste s Malom od lavande do sada već upoznali je isto velika.

Donosimo vam stoga pozitivnu poslovnu priču ovog hrvatskog brenda prirodne kozmetike koji se predstavlja kao "mali div" na našem, a sve više i međunarodnom tržištu.

Prisutni već devet godina na sceni, s asortimanom ručno rađenih proizvoda koji trenutno broji 107 proizvoda, kvalitetnim organskim sastojcima od raznih lokalnih OPG-ovaca kao i s vlastitih polja lavande, te mrežom maloprodajnih partnera kao i vlastitim web shopom, dokaz su kvalitete koju su mnogi kupci prepoznali. I koji vjerno prate ovog malog diva na svakom koraku tijekom svih godina. 

Kao što je Mala od lavande i do sada bila tu za sve svoje kupce, tako i bliženjem kraju ove iscrpne godine želi sve razveseliti, stoga ČITATELJIMA INDEX PORTALA OMOGUĆUJE POPUST OD 20% NA CIJELI ASORTIMAN PROIZVODA DO 15.1.2021. Samo navedite promo kod "INDEX20" prilikom kupnje na njihovom web shopu: www.malaodlavande.com. Taman za poklon "s dušom" ovih blagdana koji možete trkom već sada naručiti sebi ili drugima.

Inspiriramo vas stoga pozitivnim NOVITETIMA koje nam ovaj simpatični brend s logom djevojčice vijoreće kose i buketom lavande u ruci donosi.

Da je kupac najvažniji, u slučaju Male od lavande itekako je dokaz na djelu. Jer kupci su ti koji su svih ovih godina, moglo bi se reći, velikim djelom zaslužni za uvođenje novih proizvoda ili poboljšavanje postojećih. U brendu osluškuju potrebe svojih kupaca, a da stoje iza kvalitete svojih proizvoda, potvrđuje i garancija povrata novaca ako je kupac nezadovoljan proizvodom.
 
Osim toga, stoje iza oznake jedinstvene HAND-MADE prirodne kozmetike jer iako su poput diva, i dalje većinu proizvoda rade ručno bez korištenja puno strojeva. Ujedno su jedina kozmetika koja proizvode izrađuje tek po narudžbi kupca.
 
Ova hand-made kozmetika je ove godine dobila i nove redizajnirane hand-made naljepnice (ručno crtane), novi osvježeni redizajnirani web shop s puno noviteta, kao i novu redizajniranu mobilnu aplikaciju putem koje možete u bilo kojem trenutku naručiti svoj omiljeni proizvod čim vam nestane s polica.

I ove godine uvode neke nove proizvode i nove sastojke, ali i poboljšavaju formule. 
Možda ste već čuli za njihove prirodne dezodoranse bez aluminija, ulje od mrkve za samotamnjenje, liniju smilje protiv bora i suhe kože, kolekciju proizvoda od čajevca za njegu masne kože i protiv akni, prirodnu pastu od gline, ugljena i neema za izbjeljivanje zubi ili šarene i mirisne jelly sapune kojima će se možda najviše veseliti klinci.

Sjajna vijest je i preseljenje u novi veći i moderniji proizvodni pogon na istočnom djelu Zagreba, na čijoj lokaciji od sada imate i PICK-UP mogućnost (osobnog preuzimanja) svih naručenih i plaćenih proizvoda putem web shopa.

Bili su svojevremeno i na policama DM trgovina te iako zahvalni na toj suradnji, ipak su željeli ostati vjerni svojoj filozofiji i koračati vlastitim putem, baš poput malog diva. Vole svaki korak ovog puta... Sa svojim kupcima i za njih. Pravi su primjer kako živjeti svoj san i biti "brend s dušom".

Pročitajte više