Poznat je jelovnik na Oscarima, a nominirani će dobiti i poklon od 126.000 dolara

Foto: Epa

NOMINIRANI za Oscara će i ove godine, čak i ako ne osvoje prestižnu nagradu, otići kući punih ruku jer za sve je pripremljen vrlo luksuzan poklon. Kompanija Distinctiv Assets dat će svakom od nominiranih paket s darovima u vrijednosti od 126 tisuća dolara, tvrdi Guardian.

U paketu se nalaze stvari poput japanskog mliječnog peciva, jastučnice od svile, ručno ubrane datulje, ali ima i podosta neobičnih darova poput komada zemljišta u Australiji, zatim tri noćenja u ruralnom dijelu Ottawe, tri noćenja na talijanskom vulkanskom otoku, konzultacije s liječnikom o obnavljajućem tretmanu za kosu, tretman liposukcijom, konzultacije i tretman zatezanja lica, tretman botoksom, wellness proizvodi...

Poznat je i meni za afterparty

U paketu je ukupno 60 stvari, a glumci i ostali nominirani nisu obavezni primiti, koristiti ili promovirati dobivene proizvode. Valja istaknuti kako razne tvrtke i brendovi plaćaju po četiri tisuće dolara da bi njihov proizvod bio među poklonima. 

Poznato je i što će biti na jelovniku na službenom afterpartyju. Osmislio ga je britanski kuhar Elliot Grover, a njega je pak angažirao dugogodišnji chef Oscara Wolfgang Pack. Nudit će se neka tradicionalna engleska jela, poput ribe i krumpirića, pilećih pita, malih torti, a za razliku od prošlih menija na afterima, ovaj će biti nešto mesnatiji, kaloričniji i masniji.

Podsjećamo, 95. dodjela Oscara održat će se u Los Angelesu u Dolby Theatreu, 12. ožujka 2023. Ceremoniju će voditi Jimmy Kimmel.

>> Ovo su nominirani za Oscara 2023., jedan film ima čak 11 nominacija

Pročitajte više