Poznat konačan popis kandidata reality showa "Farma"

PREDSTAVLJENO  je svih 14 kandidata koji će sudjelovati u reality show-u "Farma" koji kreće sljedeće nedjelje na Novoj TV. Gotovo do posljednjeg trenutka Nova TV je krila "k'o zmija noge" tko će točno sudjelovati, ali sada je popis kandidata poznat, kao i njihove vrline i mane zbog kojih su odabrani za sudjelovanje u showu.

Među kandidatima je bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić koja kaže da će ovo biti "jedan veliki izazov za nju i motiv da testira samu sebe". Tu je i Stipe Drviš koji kaže kako mu "Farma" predstavlja 500 000 razloga da se promijeni kao čovjek i bude vođa grupe.

Dvinu Meler ovaj će show, kako kaže, pretvoriti u pravu seljanku, dok Davorin Bogović kaže kako će za njega farma značiti odličnu promjenu, "ali ne dugo, jer mu je asfalt u krvi".

Josipa Pavičić u "Farmi" je pronašla, kako kaže, mentalni odmor, izazov - i novac. Stefanu Lupinu najteži će biti poljoprivredni radovi, kao i Stefany Hohnjec koja kaže kako će teško obrađivati zemlju.

"Ovo će biti sasvim novo iskustvo, bijeg od svih opterećenja današnjih urbanih sredina", kaže jedan od kandidata, Deen Fuad Backović. Za Ivanu Marić "Farma" predstavlja "prirodu, zdravlje, svježi zrak, mir i tišinu".

Rafaela Dropulića fascinira život na selu, a jednoga dana bi, kaže, htio imati vlastitu farmu. Manekenka Jelena Urukalo očekuje da će nakon "Farme" više cijeniti ono što ima i kako živi.

Alen Macinić, koji je već sudjelovao u jednom reality showu - Big Brotheru - kaže kako za njega odlazak na farmu znači "dobru zeku i lovu". Nataša Bebić na farmu odlazi "jer žali za prošlim vremenima".

"Odabran sam vjerojatno zbog toga što sam svestran. Jedini pjevač imitator, voditelj, priznati koreograf, vlasnik modne licence i urbani dečko. Mislim da sam spontan, iskren i marljiv", skroman je Boris Kosmač kada ga upitaju zašto je upravo on odabran kao jedan od kandidata.

K.C.
Foto: Index

Pročitajte više