Poznata glumica nakon razvoda izgubila više od 20 kg, pogledajte transformaciju

Foto: Profimedia/Instagram/EPA

GLUMICA Alice Evans otkrila je da je izgubila više od 20 kilograma nakon razvoda od glumca Ioana Gruffudda. Na Instagramu je pokazala svoju novu liniju nekoliko tjedana nakon što je njezin bivši potvrdio zaruke s Biancom Wallace zbog koje su se i razveli.

Ona je trenutno u teškom financijskom stanju, prema pisanju Daily Maila. Rekla je prijateljima kako ne može platiti stanarinu ni priuštiti si hranu te da razmišlja o tome da se zaposli u kafiću. Navodno je sav novac potrošila na odvjetnika tijekom brakorazvodne parnice.

Ioan Gruffudd i njegova nova zaručnica Bianca Wallace

Ona i Gruffudd su razvedeni, ali skrbništvo i uzdržavanje djece tek trebaju dogovoriti na sljedećim ročištima. Glumica je doživjela životni krah prije tri godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka.

"Tužna vijest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Ioan Gruffudd, objavio je da će napustiti svoju obitelj. Ja i naše mlade kćeri smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me 'više ne voli'. Žao mi je", napisala je u siječnju 2021. na Twitteru.

Prikupljala donacije da plati račune

Gruffudd, poznat po drami ITV-a Liar i filmu Fantastic Four, izašao je u javnost u listopadu 2021. s novom djevojkom Biancom Wallace, glumicom koja je imala ulogu statista u drami Harrow. Sada žive zajedno u Los Angelesu. Evans živi s njihovim kćerima Elsie i Ellom.

Alice je u lipnju 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila svoje račune. Gruffudd je tvrdio da su njezine objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje i tražio je zabranu prilaska.

Alice Evans i Ioan Gruffudd

Evans sada vjeruje da ne može govoriti o svojoj situaciji u medijima ili objavljivati na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njezine zabrane prilaska i kaznenog suđenja. U lipnju je kći Ella podnijela zahtjev za zabranu prilaska Gruffudda, ali je zahtjev povučen.

Prema odluci suda, Evans je dužna voditi Ellu i Elsie jednom tjedno na individualne sastanke s terapeutom i na tjedne sastanke s njihovim ocem i "terapeutom za ponovno ujedinjenje". Sud je upozorio roditelje da ne napadaju jedno drugo pred djevojčicama tijekom terapije.

Pročitajte više