Poznata hrvatska voditeljica ponovno je trudna: "Ciljali smo curicu"

Foto: Facebook

VODITELJICA i pjevačica Ida Prester objavila je sretnu vijest da čeka još jedno dijete sa svojim suprugom Ivanom Peševskim.

"U četvrtom sam mjesecu, malo sam kilava i mukica mi je, ali to je sve uračunato u paket", rekla je Ida za Story. Dodala je da su ona i suprug željeli još jedno dijete i planirali su ga, no jedino što nisu uspjeli je dobiti željeni spol djeteta – umjesto djevojčice, bit će ponovno dečko. " Prilagodit ćemo se i ovom rješenju", rekla je Ida.

Usporedila je i iskustva iz prve trudnoće u odnosu na trenutnu: "Teže mi je pogotovo jer se sada još brinem o Roku koji je već velik i težak kao da ima 5 godina,  a još ga se mora dosta nositi. A ipak sam 3 godine i starija nego zadnji put, osjeti se to", rekla je 37-godišnja voditeljica. No, ima i lakših strana: "Psihički sam mirnija, sve mi je jasno, na sve sam spremna, idemo u novu avanturu s novom malom zvjerčicom", zaključila je Ida.

Od 2013. godine u braku je s 39-godišnjim Ivanom Peševskim s kojim živi u Beogradu, a prije dvije godine dobili su sina Roka.

Pročitajte više