Poznata manekenka poludjela zbog Katarine Rautek: "Poštedi nas svojih bljuvotina"

 Foto: Facebook

NAKON što je bivša pjevačica ET-ja Katarina Rautek dala bizarni intervju u kojem je izjavila da se boji svog bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića, oglasila se bivša hrvatska manekenka Jelena Orešković.

"Pjevačica u usponu koji joj već godinama ne polazi za rukom, domislila se jadu! Ova takozvana pjevačica našla je način da zauzme svoj prostor pod zvjezdanim nebom ne svojim pjesmama jer ih, naime, nešto i nema, nego konstantnim medijskim linčom na oca svoje djece! Ona nas opet, po ne znam koji put, putem medija ubjeđuje da je otac njene djece kriv za to što je sirota morala posegnuti za kapljicom čak i kad po djecu odlazi u vrtić! Mora da joj je 'manijak', kojeg slučajno osobno znam kao izuzetno mirnog i sramežljivog dečka iz kvarta, dva puta stavio i opasnu drogu u ljubljenu joj kapljicu kad mu je rodila čak dvoje djece! Na kraju zadnje tužne ispovijesti u jednom od medija koji joj daje prostor, ova žrtva zlostavljanja ne zaboravlja napomenuti da je svoju priču pretočila u pjesmu! Budite dobri i poslušajte tu njenu pjesmicu! Mozda nas konačno poštedi svojih medijskih bljuvotina", obrušila se Orešković na svom Facebook profilu.

Krajem prošle godine Katarina Rautek prijavila je bivšeg partnera Svitlanovića za fizičko zlostavljanje, a nedavno se zaručila za Zagrepčanina Josipa Omazića kojeg je, kako kaže, upoznala putem društvenih mreža.

Pročitajte više