Glumica zbog koje je pao najveći narko boss na svijetu tvrdi da se seksala sa Seanom Pennom

Foto: Wenn

POZNATA meksička glumica Kate Del Castillo priznala je da se poseksala s holivudskim glumcem Seanom Pennom. Seks se dogodio za vrijeme snimanja Netflixovog dokumentarca "Dan kada sam upoznao El Chapa", a glumica je sve priznala u emisiji "Good morning America".

"Nije to bilo ništa posebno niti ja osjećam nešto prema njemu. Sorry, ali mi smo dvije odrasle osobe i nešto se dogodilo, i to je bilo to", rekla je Kate te se osvrnula  na tračeve da je spavala i sa samim El Chapom, narko bossom o kojemu su snimali dokumentarac i rekla da se to nikad nije dogodilo.

Kate Del Castillo bila je fatalna za El Chapa, budući da je narko boss uhićen nakon što ga je ona nagovorila da da intervju Seanu Pennu.

El Chapo je želio da priča o njegovom životu bude ispričana javnosti, no vjerovao je samo spomenutoj Kate del Castillo. Ona je jedina prisustvovala razgovoru između slavnog glumca i El Chapa. Također, upravo su njeni poslovni agenti dogovarali snimanje biografskog filma o njemu.

Nakon što je El Chapo uhićen, svi svjetski mediji raspisali su se o odnosu Kate i zloglasnog narko bossa. Navodno je on nju zvao "ljepotice", a ona njega "tatice". Kate je od početka negirala da je njezin odnos s El Chapom bio seksualan, te tvrdila da joj priče o vezi s njime podmeću ljudi željni senzacije.

Pročitajte više