Poznata trudnica fotkala se u donjem rublju i poslala snažnu poruku društvu

Foto: Instagram

SUPRUGA Aleca Baldwina, Hilaria Thomas Baldwin na Instagramu je objavila fotografiju u donjem rublju, na kojoj je u prvom planu njen trudnički trbuščić.

Ova slavna majka već ima dvoje djece, a tijekom druge trudnoće redovito je na društvenim mrežama fotografijama dokumentirala izgled svog tijela. S tom praksom namjerava nastaviti i u trećoj trudnoći.

"Ponovno krećemo na ovo putovanje! Kad sam bila trudna s Rafom, objavljivala sam fotografije svog trbuha svaka dva tjedna. Nisam imala hrabrosti to raditi prvi put s Carmen. Svrha? Želim pokazati da se ne trebamo sramiti ili skrivati naše tijelo tijekom trudnoće. To su česti stavovi u našem društvu, koje slavi mršavo tijelo. S obzirom na to da ću roditi treće dijete u tri godine, vjerujem da su naša tijela nevjerojatna i trebamo ih slaviti, a ne osjećati se posramljeno i skrivati ih dok ne skinemo sve kilograme viška iz trudnoće. Za sve žene i muškarce: Mi stvaramo živote, slavimo način na koji postižemo to čudo. Svaka trudnoća je drugačija, vidjet ćemo što će se dogoditi ovog puta. Jeste li spremni krenuti na putovanje sa mnom? Duboko udahnite i pritisnite "podijeli", napisala je Hilaria. 

Pročitajte više