Poznate Hrvatice i Hrvati nosit će modnu reviju za Klaićevu bolnicu

U SKLOPU manifestacije "Dani vjenčanja 2009" u petak, 9. listopada će se u Areni Zagreb s početkom u 20 sati i 30 minuta održati Gala humanitarna modna revija za dječju kliniku Klaićeve bolnice. Modnom pistom će prošetati glazbenica Jelena Radan, producentica Lada Kajfež, voditeljica Vanja Halilović, pjevačica Maja Blagdan, bivša članica grupe Feminnem Nikol Bulat, glumac Duško Modrinić poznat kao Roko, novinar Andrija Jarak, stilist Neven Ciganović, sportašica Ivana Brkljačić, glumica i manekenka Petra Maroje, poduzetnica Snježana Mehun te mnoge druge poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. Svaka kupljena ulaznica po cijeni od deset kuna donira pet kuna Klaićevoj klinici za dječju kirurgiju.

Pored toga, gošća modne revije Dana vjenčanja bit će u svijetu priznata hrvatska etnodizajnerica i modna poduzetnica Mina Petra Petričec, koja će se predstaviti kolekcijom "Hrvatska poslovna torba u bogatstvu etnoizričaja modne scene".

Šesti po redu Dani vjenčanja održat će se od 9. do 11. listopada u zagrebačkoj Areni, a preko 200 izlagača predstavit će svoje proizvode i usluge namijenjene budućim mladencima.

Pročitajte više