Poznate Hrvatice podržale Nikolinu: "Hrvati se ne mire s lijepim i pametnim ženama"

Foto: Nel Pavletic

NAKON što je jučer na portalu Index objavljen članak pod naslovom Zašto Hrvati maštaju o tome da će Nikolina Ristović završiti na blagajni? Nikolini stiže podrška od poznatih i nepoznatih Hrvata i Hrvatica. Voditeljici su se u komentarima ispod objave na Instagramu u kojoj se osvrnula na postupke svog svekra Viktora javile brojne poznate Hrvatice koje su joj pružile ruku podrške.

"Nek ti Bog da snage za svaku borbu. Šaljem ti veliki zagrljaj i vjetar u leđa", napisala je Nina Badrić.

"Oduvijek si bila inteligentna, pametna, veliki radnik, borbena, divna majka i predivna top ženska. Komentari drugih ljudi govore više o njihovim zivotima nego o tebi zato glava gore i IDEMO naprijed. Uz tebe smo", napisala je Fani Stipković.

"Zato jer Hrvati nemaju pametnija posla nego da se bave tuđim životima…a osim toga: strašno se ne mogu pomiriti s lijepim i pametnim ženama, onda mora da je kurva, sponzorusa, droca i ostalo…", dodala je Paola Valić Bekić.

Podsjetimo, Nikolina se osvrnula na tekst koji je jučer objavio Index.

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem 'tu smo' jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog. 

Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… 'Greška' koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati", napisala je, između ostalog, Ristović.

Pročitajte više