Poznati chef Dino Galvagno ima novu djevojku: Nakon BB zvijezde, knjižničarka

Foto: Press/Facebook

POZNATI chef Dino Galvagno nakon kratke veze s Katjom Usenik (koja se pojavila u osmoj sezoni BB-a), ponovno je u vezi, a ovog se puta radi o Zagrepčanki Ivani Kukić.

Ivana je knjižničarka i trenerica fitnessa, a prema pisanju Storyja čiji su ih fotografi nedavno uhvatili na Peščenici, par dijeli strast prema ekstremnim sportovima u planinarenju.

Galvagno se navodno upravo zbog Katje prije dvije godine razveo od supruge Snježane s kojom ima i dvije kćeri, Chiaru (9) i Noemi (15).

Međutim, ni veza s Katjom nije potrajala. Vezu su okončali krajem 2014. kada je Dino radio u Splitu u restoranu, a Katja boravila u Zagrebu. Izgleda da je udaljenost uradila svoje te su se pojavila zrnca sumnje i ljubomore koje su pokrenule cijelu lavinu emocija i dovele do kraja ljubavne veze.

"Dolazim doma i ne mogu otključati kuću", započela je Katja priču o večeri kada se vraćala iz noćnog izlaska, a Dino je došao iz Splita u Zagreb bez njezina znanja.

"Otvara on iznutra i govori - di si ti do sada, ja ne znam di si ti, umirem od brige!", nastavila je Katja te komentirala da joj tadašnji dečko nije uopće javio da je stigao u Zagreb i njegovo ponašanje joj nije bilo previše jasno. No, u tom trenu je, očito ne tako zabrinuti Dino, Katji naredio: "Imaš vremena do podne da se spakiraš i odseliš".

Riječanka je mislila da kuhar nije ozbiljan i pokušala je odgoditi taj neugodni razgovor do jutra, ali, kako kaže, Dino nije stao sa svađom i onda je Katji prekipjelo.

"Stvarno, hoćeš to? Nije problem!", odgovorila mu je te ispričala da se nakon prekida Galvagno pokušavao ispričati na razne načine.

Pročitajte više