Poznati glazbenik ne želi vidjeti svog sina s poteškoćama u razvoju: "To je zlo dijete"

Screenshot: Daily Mail

MAJKA djeteta repera Flo Ride otkrila je da poznati glazbenik ne želi vidjeti svog 19-mjesečnog bolesnog sina i da ga naziva pogrdnim imena.

Alexis Adams kaže kako joj je pjevač okrenuo leđa čim mu je javila da je trudna s njihovim djetetom, a na priznanje očinstva morala ga je natjerati sudskim putem. Iako je DNK test potvrdio da je Flo Rida otac malenog Zohara, reper ga i dalje odbija vidjeti.

''Zohar pati od hidrocefalusa, rijetke bolesti koju karakterizira povećana količina moždane tekućine i zbog koje je prošlog mjeseca morao proći tešku operaciju mozga. Flo Rida nije nazvao ni mene ni doktore kako bi provjerio je li mu sin dobro'', kaže djetetova majka za Daily Mail.

Ona i reper upoznali su se 2015. godine, a novo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubavnu vezu koja je trajala do trenutka kad je Alexis saznala da je trudna.

''Odmah sam mu javila da sam trudna. I sama sam bila šokirana činjenicom da ću postati majka, ali on nije htio ni čuti za to. Htio je da pobacim i nazivao je našeg nerođenog sina jebeno zlim djetetom. To su bile njegove riječi'', priča Alexis koja je u drugom tromjesečju saznala da dijete nije dobro i da pati od hidrocefalusa.

''Bila sam u groznom stanju. Mislila sam da dijete neće preživjeti i pokušavala sam se ne vezivati za njega. Srećom, Zohar se izvukao, ali njegov život sveden je na konstantne posjete doktorima'', kaže majka te dodaje da troškove liječenja ne može pokrivati sama i da je alimentaciju od repera morala tražiti na sudu.

Podsjeća i kako Zohar nije jedino dijete poznatoga glazbenika.

Godine 2013. manekenka Natasha Georgette Williams također ga je tužila zbog neplaćanja alimentacije i potvrdila da je i nju reper tjerao na abortus.

Pročitajte više