Poznati menadžer o Franki i Eurosongu: "Zašto ne ide Lidija Bačić? A da, ona nema dečka koji je prijatelj s ovima"

Foto: Instagram

FRANKA Batelić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2018. godine u Lisabonu, a ubrzo nakon što je objavljena vijest, uslijedile su reakcije poznatih i nepoznatih Hrvata. Splitski menadžer Ivan Bubalo, od ranije poznat po ocjenama karijera hrvatskih glazbenika, oštro je osudio odluku HRT-a da se na Eurosong pošalje Franka Batelić.

>>Franka Batelić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu<<

>>Tko je skladatelj Frankine pjesme za Eurosong: Prije 20 godina bio je najveća hrvatska zvijezda<<

"Još Hrvatska ni propala, ali sigurno hoće. Cura kaže da je ostvarila svoj san, ide predstavljati Hrvatsku u Europi, bez ijedne pjesme do sad, bez ijednog koncerta! Pa po čemu onda ide? Po dvoje troje izroda s HTV-a kojima je dovoljno znati tko joj je momak a i njima će biti dobro...
Pa ako treba ona će napisati i tekst (prvi), kad nema nitko u Hrvatskoj (koji ćemo joj doček napraviti).
Moje pitanje glasi: A zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja ispred?? Koja ima na stotine koncerata, pa ako uzmemo u obzir i izgled sa scenskim nastupom opet je Lidija Bačić pet kopalja ispred (dozvoljavam drugačije mišljenje). E, pa tko je kriv Lidiji što nema momka koji je "prijatelj" s ovima na HTV-u. PLAČI...PLAČI....VOLJENA ZEMLJO", napisao je Bubalo na Facebooku.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: eurosong ili franka batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više