Poznati nedostatak kose rješavaju transplantacijom, u Sarajevu to možete i vi

Foto: Press

BROJNI poznati muškarci iz cijelog svijeta odlučili su se svoj problem sa gubitkom kose riješiti na najbolji i najpouzdaniji način. Turske klinike u svijetu su poznate po inovativnim metodama transplantacije kose, a jedna od najboljih na svijetu odnedavno posluje i u Sarajevu gdje se već obavilo na stotine uspješnih zahvata. 

Elon Musk, Miralem Pjanić, Wayne Rooney, David Beckham samo su neka od poznatih imena koji su se odlučili za zahvat. No, to ne znači da je on rezerviran samo za bogate i poznate. 

U klinici VatanMed, zahvat koji se obavlja u svijetu po cijenama od nekoliko tisuća eura možete obaviti za prilično manje novca. 

Turska klinika VatanMed posluje u centru Sarajeva, u poslovnom kompleksu Importane Centra, gdje se u fantastičnim uvjetima, uz vrhunske stručnjake i najmodernije metode obavljaju zahvati transplantacije kose. I u našoj klinici, svoj novi i ljepši izgled pronašli su brojni obični građani ali i poznate osobe, pjevači, političari, novinari…

Svi su VatanMed kliniku u Sarajevu napustili sretni i zadovoljni, što najbolje pokazuje i naš skor na Google review stranici, naša je ocjena fantastičnih 4,9

Najvažnije stvari koje trebate znati, a vezane su za transplantaciju kose

  • Postupak je potpuno bezbolan
  • Metode su najmodernije na svijetu, a razvili su ih turski stručnjaci koji su u toj sferi uvjerljivo najbolji na svijetu
  • VatanMed stručni tim uvijek je na raspolaganju pacijentima
  • Za najbolji rezultat potrebno je strpljenje, njega i pridržavanje uputa koje dobijete od stručnjaka
  • Postupak se završava za jedan dan 

Najpopularnija metoda transplantacije kose je FUE, u klinici u Sarajevu ta je metoda unaprijeđena i u FUE SAPPHIRE, gdje se primjenom takve metodologije dobivaju zaista fantastični rezultati. 

Ako imate problem sa manjkom kose ili ćelavošću na određenim dijelovima glave i pokušali ste sve da popravite situaciju, a niste uspjeli obavite besplatne konsultacije ili poziv. 

Srdačni tim VatanMed klinike u Sarajevu će vam vrlo rado objasniti sve korake i postupke u okviru zahvata. 

Podrška klijentima nakon zahvata izuzetno je bitna stvar, rezultati transplantacije kose uveliko ovise o tom periodu. Zato su stručnjaci iz VatanMeda klijentima dostupni 24/7. 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja VatanMed tim stoji vam na raspolaganju, dovoljno je da nazovete: +38761209700 (Viber i Whatsapp) i saznate sve što je potrebno. Više informacija možete pronaći na web stranici VatanMed klikom ovdje

Brzo, pouzdano, bezbolno, problem koji vas tišti bit će prošlost. 

Turska klinika u Sarajevu VatanMed u okviru svojih usluga nudi i transplantaciju obrva i brade. 

Index promocija d.o.o. nema pristup podacima o kontaktima niti o podacima iz bilo koje forme putem koje se možete izravno obraditi pravnoj osobi čiji promo članak objavljujemo. Pravne osobe na čijem web mjestu ispunjavate forme samostalni su voditelji obrade podataka.

Pročitajte više