Poznati plesni par stiže na interaktivni trening adidasa i Intersporta

Foto: Press

adidas i Intersport ovog petka, s početkom u 19:00 sati, pripremaju javni interaktivni trkački trening pod nazivom "Seek & Sprint", u sklopu kojeg svi sudionici mogu osvojiti prigodne trkačke nagrade, te pozivaju sve Zagrepčane i Zagrepčanke i njihove goste, sve profesionalce i rekreativce da im se pridruže u Intersportovoj trgovini na adresi Petrinjska 3. Tamo je start. Duž cijele staze sudionici će moći skenirati skrivene QR kodove, a potom i imati priliku osvojiti super nagrade! Osim glavne nagrade, trkačkih tenisica adidas Adizero SL, sudionike očekuju i drugi prigodni pokloni.

Na trkački trening stižu i neka poznata lica među kojima su influenceri Pave Elez i Kristina Ivanuš te sudionici emisije "Ples sa zvijezdama", Marko Mrkić i Maja Drobnjaković. Omiljenom, i mnogima najšarmantnijem, plesnom paru iz aktualne sezone showa ovo nije prvi takav trening. O Maji Drobnjaković su mediji i ranije pisali kao o jedinoj ženi u Hrvatskoj koja trči s protezom i divili se njenoj snazi i volji, a upravo će tu snagu i volju ponovno pokazati i u petak. "Trčati sam zapravo počela nakon što sam izgubila potkoljenicu priključivši se humanitarnoj utrci Wings for life u kojoj sam trčala za osobe koje to zaista ne mogu. Bez obzira na to što nemam nogu, uz kvalitetnu protetičku opskrbu i dalje imam mogućnost biti aktivna što me čini izuzetno sretnom!" , ispričala je Maja.

Njen plesni partner Marko također se veseli utrci i otkriva kako je ovaj trening sjajna vježba za njihov novi nastup. "Odrastao sam uz svoju standardnu rutu od 5 kilometara u Maksimiru. Pripreme za emisiju su intenzivne, plešemo po 6 sati dnevno, a s obzirom na emisiju i ples koji plešemo u nedjelju, trčanje ima puno smisla i praktički je sastavni dio koreografije", otkrio je mentor.

Prije samog događaja sve okupljene očekuje predstavljanje adidas Adizero SL tenisica te otkrivanje prvog QR koda kojim se simbolično obilježava start trkačkog treninga. Trening će se primarno odvijati na šumskoj stazi Dubravkinog puta. Sa svakim skeniranim kodom otključat će se lokacija drugog, što će se nastaviti do zadnje lokacije. Na zadnjoj lokaciji sudionici će putem online forme odgovoriti na kratko pitanje, a autor najkreativnijeg odgovora osvojit će vrijedne Adizero SL tenisice i cijeli sportski outfit. Ovaj trening potvrda je da je sudjelovanje bitnije od pobjede, a naglasak je na slozi trkačkih zajednica.

Svi zainteresirani dodatne informacije mogu pronaći na Facebook eventu i adidasadizerosl.hr, dok svoj napredak i ciljeve mogu pratiti putem adidas Runtastic aplikacije.

Pročitajte više