Poznati reper optužen za silovanje, žrtva traži 20 milijuna dolara

Foto: Instagram

ŽENA koja tvrdi da ju je američki reper Trey Songz silovao na zabavi 2016. godine od njega traži 20 milijuna dolara. Kako je ispričala, tijekom silovanja zadobila je ozljede tako "brutalne" da je trebala liječničku pomoć.

Neimenovana žena, koja je u sudskim spisima navedena kao Jane Doe, tvrdi da je imala neobaveznu i "povremeno seksualnu" vezu s reperom, ali navodi da su stvari poprimile mračni zaokret u ožujku 2016., kada ju je analno silovao. U sudskim dokumentima stoji da je zahtijevala i dobila hitnu medicinsku pomoć nakon incidenta, za koji tvrdi da se dogodio tijekom zabave u West Hillsu u Kaliforniji.

Tužiteljica navodi da se Songz, čije je pravo ime Tremaine Neverson, pretvorio u "divljeg silovatelja" nakon što su ušli u spavaću sobu. Žena je navodno "vrištala od boli" i "molila" pjevača da prestane, stoji u sudskim dokumentima. Tužiteljica tvrdi da je pobjegla iz kuće odmah nakon napada i kaže da ju je vozač Ubera odvezao u obližnju bolnicu jer je bila "u nevolji", prenosi People.

U bolnici je obavila pregled i pozvana je policija, iako Songza u to vrijeme nije navela kao svog navodnog silovatelja jer je, prema tužbi, bila "u šoku i bojala se za svoj život". Kad ju je policija sutradan posjetila u njenom domu, nije otvorila vrata.

U tužbi se navodi da se žena od incidenta suočavala s depresijom, tjeskobom, poniženjem i drugim stvarima, a tuži ga za seksualni napad, kršenje zakona o rodnom nasilju, namjerno nanošenje emocionalne uznemirenosti, nesavjesno nanošenje emocionalne nevolje i lišavanje slobode.

"Tvrdnje u ovoj tužbi su lažne. Trey se raduje što će se činjenice u potpunosti objaviti. Ranije danas, odvjetnik koji je sastavio ovu tužbu je optužen da je pokušao platiti ženi da lažno optuži Treya. Nekoliko sati kasnije, taj isti odvjetnik je podnio tužbu u ime anonimnog klijenta. Nije teško vidjeti što se događa ovdje i sramota je za prave žrtve seksualnog napada", rekao je reperov predstavnik za TMZ.

Songzu je ovo dosad barem peta optužba za seksualno nasilje te treća koja je došla do suda. Dosad su ga tužile Jauhara Jeffries i bivša košarkašica Sveučilišta u Las Vegasu Dylan Gonzalez. Žena po imenu Aliza optužila ga je 2020. da joj je oduzeo telefon i torbicu i da joj nije dopustio da napusti hotelsku sobu te da je urinirao na nju bez pristanka tijekom inače sporazumnog seksualnog odnosa.

Glumica Keke Palmer rekla je 2017. godine da je Songz upotrijebio "seksualno zastrašivanje" kako bi je natjerao da se pojavi u glazbenom spotu.

Pročitajte više