Poznati se opraštaju od Ćire: "Jedan, jedini i neponovljivi. Hvala za sve"

Foto: Facebook/Instagram

VIJEST o smrti Miroslava Ćire Blaževića rastužila je tisuće njegovih obožavatelja, prijatelje i članove obitelji. Od legendarnog trenera emotivnim objavama na društvenim mrežama opraštaju se mnoge poznate osobe s hrvatske, ali i regionalne scene.

Nina Badrić: "Hvala za sve"

Pjevačica Nina Badrić, koju je Ćiro jednom prilikom iznenadio buketom na koncertu, objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagram storyju. "Hvala za svaku inspiraciju i radost koju ste donijeli. Hvala za sve. Počivajte u miru, voljeni Ćiro", napisala je poruku u opisu.

Severina: "Ovakvog vas se želim sjećati"

Severina se prisjetila dočeka 1998. godine kada je pjevala brončanim hrvatskim reprezentativcima na Trgu Francuske Republike. Tad je s njom na pozornici pjevao i Ćiro. "Dragi naš Ćiro, ovakvog Vas se želim sjećati. Počivajte u miru... Vaša Djevojka sa sela", poručila je Severina na Instagram Storyju uz snimku dočeka.

Tihana Harapin Zalepugin: "Nastavite svoju priču u nekoj drugoj dimenziji"

Emotivnu poruku Ćiri posvetila je i Tihana Harapin Zalepugin. Ona je podijelila zajedničke fotografije na Facebooku uz opis: "Zbogom, Ćiro dragi. Nastavite svoju priču u nekoj drugoj dimenziji."

Tarik Filipović: "Bijasmo kao strikan i netjak"

Tarik Filipović posvetio je Ćiri objavu na Instagramu u kojoj je podijelio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i u opis napisao da su njih dvojica "25 godina bili dio života jedan drugome" i dodao da je Ćiro "uvijek bio radost, optimizam, energija, osmijeh…"

"'Nismo mi samo prijatelji, mi smo rod. Ja sam ti, bolan, amidža, zvijezdo moja', tako si govorio, a baš i bijasmo kao strikan i netjak… čudesna su ta mala mjesta kao Dolac kraj Travnika koji podari svijetu i nobelovca i trenera svih trenera", naveo je Filipović.

Uršula Tolj: "Uvijek pun komplimenata, nasmijan, vedar..."

Voditeljica Uršula Tolj podijelila je nekoliko Instagram storyja na kojima se mogu vidjeti fotografije s Blaževićem uz emotivne opise. "Zbogom, Ćiro... Bila je čast sretati se s tobom kroz život. Uvijek pun komplimenata, nasmijan, vedar, duhovit, iskren... Hvala ti na svemu", napisala je.

Enis Bešlagić: "Svačiji si bio, a najviše svoj"

"Dostupan i pristupačan svima... Svačiji si bio, a najviše svoj. Mnogo toga si ostavio za sebe, da ćemo te dugo pamtiti i spominjati s osmijehom", napisao je na Instagram storyju glumac Enis Bešlagić.

Mila Horvat: "Jedan, jedini i neponovljivi"

Povodom Ćirine smrti oglasila se i televizijska voditeljica Mila Horvat. "Jedan, jedini i neponovljivi. Bila je privilegija i čast poznavati Vas i raditi s Vama svih ovih godina. Hvala Vam za sve. Nedostajat ćete, Ćiro naš", napisala je u opisu objave na Instagramu.

Emir Hadžihafizbegović: "Bila je privilegija biti u tvojoj blizini"

"Otišao je veliki Miroslav Blažević. Hvala ti za sve, dragi Ćiro. 40 godina druženja i prijateljstva nešto je neizmjerno bitno i utkano u moj život. Bila je privilegija biti u tvojoj blizini. Neka te anđeli odvedu gore gdje idu dobri i plemeniti. Voli te tvoj Emir", napisao je glumac Emir Hadžihafizbegović.

OTISAO JE VELIKI MIROSLAV BLAZEVIC. HVALA TI ZA SVE DRAGI CIRO. 40 GODINA DRUZENJA I PRIJATELJSTVA NESTO JE, ...

Objavljuje Emir HadzihafizbegovicUtorak, 7. veljače 2023.

Pročitajte više