Poznati se opraštaju od Lise Marie Presley: Javili se John Travolta, Pink...

Foto: Profimedia, Epa

GLAZBENICA i kći Elvisa Presleyja Lisa Marie Presley (54) u četvrtak je umrla nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja, a od nje se opraštaju brojne poznate osobe.

"Teška srca moram podijeliti razornu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie", navela je njezina majka Priscilla Presley u izjavi. Presley je pretrpjela srčani zastoj u svom domu u predgrađu Los Angelesa Calabasasu u četvrtak, a mediji su izvijestili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi ponovo pokrenuli njezin puls.

"Znam da ćemo se vidjeti opet"

Nedugo nakon što je majka Priscilla javila da Lise Marie više nema, brojne su se poznate osobe oprostile od nje putem društvenih mreža. Među prvima se javio njezin prijatelj John Travolta. 

"Lisa, draga moja, baš mi je žao. Silno ćeš mi nedostajati, ali znam da ćemo se vidjeti ponovo. Moje misli su uz Riley, Priscillu, Harper i Finley", napisao je Travolta na Instagramu.

Javila se i njezina kolegica glazbenica Pink. "Srce me boli zbog ovog. Bila si jedinstvena. Smiješna do bola, pametna, talentirana, puna ljubavi, darežljiva, lojalna i obožavala si svoju djecu. Srce mi se slama zbog tebe i tvoje prekrasne obitelji i djece. Svijet je izgubio jedan dragulj danas. Počivaj u miru, prijateljice", napisala je Pink.

"Nije imala lak život"

Na Twitteru se javila i glumica Leah Remini. "Srce će mi puknuti zbog tebe. Lisa nije imala lak život kao što mnogi misle. Neka počiva u miru sa svojim sinom i ocem. Mislim na tebe i molim za tebe i tvoje tri kćeri i majku", napisala je Remini, a oglasila se i još jedna glumica, Octavia Spencer. "Jako sam tužna zbog gubitka još jedne divne osobe, Lise Marie Presley. Moja sućut njezinoj obitelji i svim njezinim obožavateljima", napisala je oskarovka Spencer.

Javio se i legendarni pjevač Bill Idol. "Jako tužne vijesti. Lisa Marie mi je bila jako draga. Još devedesetih mi je dala da vidim privatne dijelove Gracelanda i bio sam očaran time. Bila je draga osoba i zajedno smo nastupali na NYFW-u početkom dvijetisućitih. Počivala u miru", napisao je Idol i priložio zajedničku sliku.

Kantautorica Mellisa Etheridge objavila je kratak, ali dirljiv tvit. "Jednom mi je rekla da je prva pjesma koju je otpjevala pred nekime bila moja pjesma Similar Features. Ne mogu vjerovati da je više nema", napisala je.

"Lisa Marie... Kako je ovo tužno. Nadam se da si sada u miru, u naručju svog tate. Moje misli su s njezinom familijom", napisala je pjevačica Leann Rimes.

Pročitajte više