Poznati se opraštaju od Olivije Newton-John: "Živote si nam učinila boljim"

Foto: Profimedia

AMERIČKI mediji prenijeli su da je Olivia Newton-John umrla u 74. godini života. John Easterling, njen suprug, rekao je da je umrla u snu na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Borila se s rakom dojke više od 30 godina.

Od slavne glumice na društvenim se mrežama opraštaju njeni kolege glumci, ali i druge poznate osobe. John Travolta, njen partner u filmu Briljantin, od nje se oprostio objavom na Instagramu.

"Moja najdraža Olivia, svima si nam živote učinila boljim. Tvoj utjecaj je bio nevjerojatan. Toliko te volim. Srest ćemo se na kraju puta i opet ćemo biti zajedno. Tvoj od trena kad sam te ugledao do zauvijek. Tvoj Danny, tvoj Johnny", napisao je Travolta.

"Uvijek ćemo ti ostati odani"

George Takei, američki glumac najpoznatiji po ulozi Hikarua Sulua u Star Treku, napisao je da nas je Olivia Newton-John "napustila prerano": "Izgubili smo veliku ikonu i umjetnicu Oliviju Newton-John, koja nas je prerano napustila u dobi od 73 godine. Vjerujem da je otišla u Xanadu. Znaj da ćemo ti uvijek ostati beznadno odani, Olivia. Počivaj u pjesmi i slavlju."

Vijest o smrti na svom je Twitteru prenio i glumac Michael Warburton. "Primili smo tužnu vijest da je Olivia Newton-John preminula na svom ranču u južnoj Kaliforniji", napisao je glumac u komentaru dodavši kako je bila sjajna glumica.

Pisac i komičar Toby Morton, najpoznatiji na svom radu na crtanoj seriji South Park, glumici je posvetio citat o uspomenama: "Moje su uspomene u meni. One nisu stvari ili mjesto, i mogu ih ponijeti gdje god da odem."

Country pjevačica Stella Parton napisala je napisala da joj je srce slomljeno. "Počivaj u miru, anđeoska djevojko, i pjevaj s anđelima", dodala je pjevačica.

Pročitajte više